8 Λέξεις Στέφανος Μιχαήλ: Οι σχέσεις του και οι χωρισμοί – «θάνατοι»

LIFESTYLE

8 Λέξεις Στέφανος Μιχαήλ: Οι σχέσεις του και οι χωρισμοί – «θάνατοι»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

8 Λέξεις Στέφανος Μιχαήλ: Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για τις ερωτικές του συνήθειες.

27.12.2019 | 19:04

8 Λέξεις Στέφανος Μιχαήλ: Ο Στέφανος Μιχαήλ που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου μίλησε για την προσωπική του ζωή, εξηγώντας ότι οι πιο δύσκολες συναισθηματικά στιγμές που έχει ζήσει ήταν οι χωρισμοί από τις συντρόφους του. Μάλιστα, ο ηθοποιός από τις «8 Λέξεις» σχολίασε ότι κάθε χωρισμός για εκείνον ήταν ένας μικρός θάνατος και αναζητούσε εφήμερες σχέσεις για να καλύψει το κενό. «Μου έχει τύχει να περάσω νύχτα με γυναίκα που δεν θυμόμουν ούτε το όνομά της το επόμενο πρωί. Ήταν άσχημο, την ένιωσα “κοινή”. Δεν έχει νόημα κανένα. Είναι τη συγκεκριμένη ώρα που το κάνεις, απλά θέλεις τη διαδικασία, θέλεις να αρπαχτείς από κάπου.

Μου έτυχε και να ερωτευτώ γυναίκα που την είχα δει μόνο δυο φορές που με “έπαιζε” ασταμάτητα και επειδή είχα ανάγκη να πιαστώ από κάπου, ο εγκέφαλος έκανε ένα τεράστιο παιχνίδι και νόμιζα πως ήταν η γυναίκα των ονείρων μου, χωρίς να την ξέρω καν, μέχρι που με πήρε τηλέφωνο ο σύντροφος της» είπε μεταξύ άλλων. Επιπλέον αποκάλυψε: «Συγχωρώ τα πάντα εκτός την απιστία, ενώ τα άλλα μπορώ να τα συγχωρέσω. Η ηθική μου δεν μου το επιτρέπει. Έχω απιστήσει στο παρελθόν, δεν το είχε μάθει, αλλά νομίζω το κατάλαβε μετά από καιρό. Θεωρώ αμαρτία να “παίζεις” με τα αισθήματα του άλλου απλά για να τον ρίξεις στο κρεβάτι. Εγώ πάντα ήμουν ξεκάθαρος, προτιμώ να μην συμβεί τίποτα παρά να παίξω με κάποια».

8 Λέξεις Στέφανος Μιχαήλ: Ολόκληρη η συνέντευξη του ηθοποιού

Exit mobile version