Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πυροβολισμοί Ρομά: Ένας τραυματίας από το αιματηρό επεισόδιο στην Μεσσηνία
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί Ρομά: Ένας τραυματίας από το αιματηρό επεισόδιο στην Μεσσηνία

Πυροβολισμοί Ρομά: Το αιματηρό περιστατικό που αναστάτωσε το χωριό στις 8 το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, έγινε με αφορμή τα «μάτια» μιας γυναίκας.

Πυροβολισμοί Ρομά: Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στη Μεσσηνία για να εντοπίσει τους Ρομά δράστες των πυροβολισμών σε ένα καφενείο της κοινότητας Αριοχώρι του δήμου Καλαμάτας. Από τους δράστες αυτούς τραυματίστηκε ένας 30χρονος άντρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό που αναστάτωσε το χωριό στις 8 το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, έγινε με αφορμή τα «μάτια» μιας γυναίκας.

Η γυναίκα αυτή μάλιστα φέρεται ότι φύλαγε τσίλιες έξω από το κατάστημα. Εκείνη την στιγμή εισέβαλαν δυο άνδρες οπλισμένοι με καραμπίνα και πυροβόλησαν τον επίσης Ρομά θαμώνα. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ελαφρά ο 30χρονος που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Από την άλλη, οι δυο εισβολείς διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση παίρνοντας μαζί τους την «τσιλιαδόρο». Σύμφωνα με το «Θάρρος», δράστες και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις