Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Οι διαµάχες και οι συγκρούσεις κορυφώνονται
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Οι διαµάχες και οι συγκρούσεις κορυφώνονται

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Μετά από απόφαση του καναλιού, η σειρά είναι εκτός για δύο βδομάδες, από τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου 2020.

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Οι «Άγριες Μέλισσες» φέτος έχουν καταφέρει να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45 στον ΑΝΤ1. Οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο και αγωνιούν να δουν τις εξελίξεις και τις ανατροπές στο «Διαφάνι». Ωστόσο, θα πρέπει αυτή την περίοδο να κάνουν υπομονή, καθώς η προβολή της σειράς σταμάτησε προσωρινά λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι «Άγριες Μέλισσες» θα επιστρέψουν στις οθόνες μας τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 με καινούργια επεισόδια που θα κόψουν την ανάσα! Ένοχα μυστικά από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια ενώ άλλοι θα κληθούν να αντιµετωπίσουν τις συνέπειες των επιπόλαιων επιλογών τους. Την ίδια στιγµή, οι διαµάχες και οι συγκρούσεις στο «∆ιαφάνι» κορυφώνονται, νέοι έρωτες φουντώνουν και άλλοι τελειώνουν άδοξα… Τροµερά µυστικά αποκαλύπτονται, τα οποία φέρνουν καταιγίδα στον Θεσσαλικό Κάµπο.

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Όταν µια πόρτα στη ζωή κλείνει, τότε µια άλλη ανοίγει.

Η ∆ρόσω µετά τη βραδιά πάθους µε τον Νικηφόρο θα µείνει έγκυος στο παιδί του. Και φυσικά αυτό δεν µπορεί να µείνει για πολύ καιρό κρυφό… Όλοι οι άµεσα εµπλεκόµενοι θα ενηµερωθούν για την εγκυµοσύνη της, η πρώτη όµως που θα µάθει την αλήθεια τόσο για το µωρό όσο και για την ταυτότητα του πατέρα θα είναι η Ελένη και φυσικά ο ίδιος ο Νικηφόρος. Ο νεαρός Σεβαστός δεν αποποιείται τις ευθύνες του, τις οποίες και αναλαµβάνει. Θα δούµε µε ποιον τρόπο θα γίνει αυτό… Στη δίνη του κυκλώνα η Ελένη.

Οι εξελίξεις στη ζωή της Λενιώς θα είναι προσεχώς καταιγιστικές. Λίγο πριν από την αποκάλυψη της εγκυµοσύνης της µικρής της αδελφής, µαθαίνει πως η ένσταση που κατέθεσε στο υπουργείο Γεωργίας για τη δηµιουργία της βιοµηχανικής ζώνης απορρίπτεται. Το χωριό και οι Σεβαστοί είναι εναντίον της, και η ίδια αποξενώνεται και κλείνεται στον εαυτό της. Παράλληλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στην πολύχρονη ιστορία αγάπης µε τον Λάµπρο. Και όταν µια πόρτα στη ζωή κλείνει, τότε µια άλλη ανοίγει… Ο Θωµάς Κυπραίος είναι από την πρώτη στιγµή στο πλευρό της και τα αισθήµατά του σε αυτήν την περίπτωση είναι αληθινά. Όπως και οι προθέσεις του. Οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι, όµως θα έρθει και ακόµη ένα απροσδόκητο περιστατικό στη ζωή τους…

Το πάθος Νικηφόρου – Δρόσως

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις