Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Θεσσαλονίκη σήμερα: Δυστύχημα ανήμερα των Χριστουγέννων
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θεσσαλονίκη σήμερα: Δυστύχημα ανήμερα των Χριστουγέννων

Τροχαίο Θεσσαλονίκη σήμερα: Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, έφυγε από το δρόμο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και χτύπησε σε τοιχίο γέφυρας.

Τροχαίο Θεσσαλονίκη σήμερα: Με αίμα κυλίστηκε η επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, ανήμερα των Χριστουγέννων, λόγω ενός σοκαριστικού τροχαίου. Όλα συνέβησαν περίπου στις 03.30 στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, έφυγε από το δρόμο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και χτύπησε σε τοιχίο γέφυρας. Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Από την πρόσκρουση ο 49χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Την ίδια κατάληξη είχε το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων και ένας 36χρονος οδηγός στην Πιερία.  Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, στις 21.45, στην Επαρχιακή οδό Κατερίνης – Κορινού. Ένα αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε 36χρονος άνδρας συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πιερίας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, ηλικίας 44 χρόνων, ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Δύο άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο είναι καλά στην υγεία τους. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις