Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μύλος ξωτικών ατύχημα: Σύγκρουση δύο τραίνων με τραυματισμό τριών παιδιών
ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ

Μύλος ξωτικών ατύχημα: Σύγκρουση δύο τραίνων με τραυματισμό τριών παιδιών

Μύλος ξωτικών ατύχημα: Το τρενάκι που είχαν ανέβει τα τρία παιδιά, συγκρούστηκε με άλλο τρενάκι κι εκτροχιάστηκε, με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό τους

Μύλος ξωτικών ατύχημα: Δεν ήθελε πολύ για να μετατραπεί σε τραγωδία, η διασκέδαση τριών παιδιών στο θεματικό πάρκο του Μύλου των Ξωτικών, στα Τρίκαλα, το βράδυ της Τρίτης. Συγκεκριμένα, τα μικρά παιδιά είχαν ανέβει σε τρενάκι, στο λούνα παρκ του Μύλου, το οποίο, όμως, συγκρούστηκε με ένα άλλο τρένο, το οποίο ήταν σταματημένο στο τέλος της διαδρομής. Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης ήταν ο εκτροχιασμός του τραίνου, ενώ το περιστατικό αποδίδεται, πολύ πιθανόν, σε λανθασμένο χειρισμό του υπεύθυνου για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο σημείο έσπευσαν μάλιστα αρκετά άτομα για να απεγκλωβίσουν τα παιδιά από το περιστατικό, ενώ επικράτησε πανικός με ένα παιδί να παθαίνει κρίση πανικού. Τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν σε πρώτο στάδιο στο ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο των Τρικάλων. Παρόλα αυτά διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχουν κάποιον σοβαρό κίνδυνο. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το Cyclades24, οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ αποκατέστησαν τη βλάβη στο τρενάκι. Έπειτα το τραινάκι συνέχισε τις διαδρομές του μετά το ατύχημα, ενώ η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία και διενεργεί έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του.

Μύλος ξωτικών ατύχημα: Ατύχημα – σοκ στο τραινάκι
Δείτε ακόμα

Ληστεία στην Αργολίδα: Ανήλικα πήγαν για κάλαντα και βούτηξαν την τσάντα από την γυναίκα 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις