Λουκέτο – Πάριος: Κλειστό το κέντρο, παραμονή Χριστουγέννων

ΕΛΛΑΔΑ

Λουκέτο – Πάριος: Κλειστό το κέντρο, παραμονή Χριστουγέννων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λουκέτο - Πάριος: Τι αναφέρει η επιχείρηση.

25.12.2019 | 12:47

Λουκέτο – Πάριος: Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όσους είχαν κράτηση για να διασκεδάσουν παραμονή Χριστουγέννων στο bar restaurant όπου εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, μέρες πριν, διαφήμιζαν μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος το πλούσιο και ακριβό μενού που θα πρόσφεραν στους πελάτες την Παραμονή των Χριστουγέννων. Σαλάτα με φιλετάκια πάπιας, Rib eye Waguy, τόνος ταρτάρ με βινεγκρέτ yusu περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων στο μενού των 118 ευρώ ανά άτομο χωρίς ποτό. Ωστόσο, όσοι είχαν κάνει κράτηση, ούτε που το… είδαν! Οι πελάτες μάλιστα είχαν καταβάλει ακόμα και προκαταβολές των 50 ευρώ προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα έχουν τραπέζι τη συγκεκριμένη βραδιά.

Εις εξ αυτών και ο δικηγόρος Δημήτρης Κορωνάκης, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr για την «περιπέτειά» του. Ο κ. Κορωνάκης είχε κλείσει τραπέζι με την παρέα του, είχε δώσει και προκαταβολή, όμως όταν έφτασε χθες το βράδυ στο μαγαζί διαπίστωσε ότι ήταν κλειστό! «Αν και μας είχαν επιβεβαιώσει την κράτηση από την προηγούμενη μέρα, όταν φτάσαμε εκεί, είδαμε προς έκπληξη μας ότι το μαγαζί ήταν κλειστό!

Αναζητήσαμε τηλεφωνικώς τον υπεύθυνο της επιχείρησης. Εκείνος λοιπόν μας είπε ότι νωρίτερα είχε πιάσει φωτιά και πως χρειάστηκε να επικοινωνήσει με 750 άτομα που είχαν κάνει κρατήσεις για να τις ακυρώσει και προφανώς… ξέχασε να ειδοποιήσει εμάς συγκεκριμένα» λέει στο protothema.gr ο κ. Κορωνάκης. Ο υπεύθυνος του καταστήματος προσφέρθηκε να στείλει την παρέα στο «Περιβόλι του Ουρανού» για να διασκεδάσουν με Πίτσα Παπαδόπουλου και Στέλιο Διονυσίου.

Τι λέει το κατάστημα

Το protothema.gr επικοινώνησε με το bar restaurant για το λουκέτο που μπήκε παραμονή Χριστουγέννων. «Το μαγαζί έκλεισε αναγκαστικά λόγω ενός βραχυκυκλώματος που προκλήθηκε στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Υπό το φόβο να ξεσπάσει φωτιά και για την ασφάλεια των πελατών μας αναγκαστήκαμε να το κλείσουμε και μάλιστα θα παραμείνει και σήμερα κλειστό» είπε ο υπεύθυνος. Όσον αφορά στην περίπτωση της καταγγελίας του δικηγόρου, η απάντηση ήταν ότι «ήταν το μοναδικό ζευγάρι από τα 750 άτομα» που ξέχασαν να ειδοποιήσουν. Υπογράμμισε τέλος. ότι όλες οι προκαταβολές θα επιστραφούν.

Exit mobile version