Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φονικό στην Κρήτη: Ζητά το παιδί να δει τους γονείς του
ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στην Κρήτη: Ζητά το παιδί να δει τους γονείς του

Φονικό στην Κρήτη: Ο 4χρονος γιος του ζευγαριού μένει προσωρινά στο σπίτι της αδελφής του 54χρονου που προφυλακίστηκε.

Φονικό στην Κρήτη: Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 54χρονος συζυγοκτόνος από την Κρήτη, του οποίου η απολογία έλαβε χώρα χθες στον Ανακριτή Ηρακλείου. Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Την ίδια ώρα, συντετριμμένοι οι γονείς, οι αδερφές και οι λοιποί συγγενείς της 33χρονης Αδαμαντίας, είπαν το «τελευταίο αντίο» στη νεαρή μητέρα που έπεσε νεκρή από τα σκάγια καραμπίνας, όταν την πυροβόλησε δύο φορές ο σύζυγός της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

H κηδεία γίνεται στον τόπο καταγωγής της, την Πάτρα, και συγκεκριμένα στην εκκλησία της Παναγίας της Αλεξιώτισσας έχει συγκεντρωθεί κόσμος, για να συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία την άτυχη 33χρονη μητέρα. Η Αδαμαντία Αντύπα ήταν κόρη αστυνομικού και η μητέρα της διατηρούσε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας. Η 33χρονη είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει ένα αγοράκι με τον κατά 21 χρόνια μεγαλύτερό της άνδρα, που έμελλε να γίνει και ο δολοφόνος της. Οι γονείς και οι αδερφές της νεαρής μητέρας δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Αδαμαντία τους ήταν θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας, και κανείς από την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές δεν έκαναν τίποτα για να την προστατεύσουν.

Φονικό στην Κρήτη: Σοκαρισμένη η κοινωνία στην Αλικαρνασσό

Φονικό στην Κρήτη: Παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους το παιδί

Το μικρό παιδί που μένει πίσω χωρίς μάνα και με έναν πατέρα να βρίσκεται ήδη στη φυλακή, είναι η πιο τραγική φιγούρα στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης 33χρονος Αδαμαντίας Αντύπα στη Νέα Αλικαρνασσό, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του ζευγαριού μένει προσωρινά στο σπίτι της αδελφής του 54χρονου που προφυλακίστηκε για το φόνο της συζύγου του. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι παιδί ζητά να δει τους γονείς του ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει με την ανατροφή του και ποιος θα την αναλάβει. Να σημειωθεί ότι παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους και ειδική ομάδα παιδαγωγών.

Η ζήλεια «όπλισε» το χέρι του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις