Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρίγιοβιτς Ολυμπιακός: Το σενάριο που στέλνει τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ στο «Λιμάνι»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρίγιοβιτς Ολυμπιακός: Το σενάριο που στέλνει τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ στο «Λιμάνι»

Πρίγιοβιτς Ολυμπιακός: Αν τα σενάρια ευσταθούν, ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το colpo grosso των εορτών.

Πρίγιοβιτς ΟλυμπιακόςΤα οικονομικά προβλήματα της Αλ Ιτιχάντ έχουν αναγκάσει αρκετούς παίκτες της ομάδας από την Σαουδική Αραβία να αναζητήσουν την τύχη τους σε… άλλες πολιτείες. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος ακούστηκε σήμερα το σενάριο απόκτησης του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, από τον Ολυμπιακό. Οι Γκάρι Ροντρίγκες, Σεκού Σανόγκο και Μανουέλ ντα Κόστα ήδη αποχώρησαν από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εδώ και μέρες λέγεται πως θ’ ακολουθήσει ανάλογο δρόμο, καθώς το συμβόλαιο των 6 εκατομμυρίων που υπέγραψε με την ομάδα της Τζέντα, είναι δυσβάσταχτο για τη διοίκηση.
Ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον με την Μπεσίκτας να έχει κάνει φανερές εδώ και λίγες μέρες τις προθέσεις της. Σύμφωνα με έντονες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στη Σερβία, ο Πρίγιοβιτς είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως όχι για λογαριασμό της πρώην ομάδας του, του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα που έχει ενδιαφερθεί ζεστά για την απόκτηση του 29χρονου φορ είναι ο Ολυμπιακός. Το σενάριο που κυκλοφορεί μάλιστα στη γειτονική χώρα είναι πως ο έμπειρος φορ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους “ερυθρόλευκους”. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση λύσεων για το ρόστερ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και είναι δεδομένο πως αναζητούν μια αξιόλογη λύση για την κορυφή της επίθεσης, δίπλα στους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Αν τα σενάρια ευσταθούν, ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το colpo grosso των εορτών, καθώς πιθανή μετακίνηση του Σέρβου στην Ελλάδα για λογαριασμό των “ερυθρόλευκων” θα προκαλέσει πέρα από αγωνιστικό και επικοινωνιακό πάταγο, εξαιτίας της θητείας του στον ΠΑΟΚ. Να θυμήσουμε πως ο “Πρίγιο” αγωνίστηκε στον δικέφαλο του Βορρά απο τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018, πετυχαίνοντας 55 γκολ σε 86 ματς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις