Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μήτρογλου χειρότερη μεταγραφή: Η Daily Mail για τις «αποτυχίες» του Ιανουαρίου στην Premier League
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μήτρογλου χειρότερη μεταγραφή: Η Daily Mail για τις «αποτυχίες» του Ιανουαρίου στην Premier League

Μήτρογλου χειρότερη μεταγραφή: Ο Έλληνας επιθετικός, τον Ιανουάριο του 2014, είχε μετακινηθεί από τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο και το Craven Cottage, δίχως όμως να «πιάσει».

Μήτρογλου χειρότερη μεταγραφήΟύτε να θυμάται δεν θα θέλει το σύντομο πέρασμά του από την Αγγλία και την Premier League ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός, τον Ιανουάριο του 2014, είχε μετακινηθεί από τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο και το Craven Cottage έναντι περίπου 15 εκατ.ευρώ, με τον Ρενέ Μόλενστιν να τον επιλέγει για να βοηθήσει την ομάδα να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Η αλλαγή στην άκρη του πάγκου λίγο μετά την μεταγραφή του Μήτρογλου και η πρόσληψη του Μάγκατ αποδείχθηκε καταλυτική για την κάκιστη παρουσία του έμπειρου επιθετικού, για τον οποίο η Daily Mail αναφέρει: «Ξεκίνησε βασικός μόλις σε ένα ματς με τη Φούλαμ προτού η ομάδα υποβιβαστεί στην Championship και ο παίκτης επιστρέψει στην Ελλάδα».

Οι υπόλοιπες πιο αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία της Premier League κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, αναδείχθηκαν οι: Φερνάντο Τόρες (από τη Λίβερπουλ στην Τσέλσι), Χουάν Κουαδράδο (από την Φιορεντίνα στην Τσέλσι), Κρις Σαμπά (από την Ανζί στην ΚΠΡ), Άντι Κάρολ (από τη Νιούκαστλ στη Λίβερπουλ), Αλφόνσο Άλβες (από την Χέρενφεεν στην Μίντλεσμπρο), Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ (από την Ρέιντζερς στη Νιούκαστλ), Γουιλφρέντ Μπονί (από τη Σουόνσι στη Μάντσεστερ Σίτι), Γκουίδο Καρίγιο (από τη Μονακό στη Σαουθάμπτον) και Σάβιο Ενσερένκο (από τη Μπρέσια στην Γουέστ Χαμ).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις