Αθήνα

°C

Τετάρτη

28

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μέγκι Εύη: Η απίστευτη γκριμάτσα της Ντρίο – “Κατέβα από το καλάμι σε παρακαλώ”
LIFESTYLE

Μέγκι Εύη: Η απίστευτη γκριμάτσα της Ντρίο – “Κατέβα από το καλάμι σε παρακαλώ”

Μέγκι Εύη: Μπορεί Μέγκι Ντρίο και Εύη Ιωαννίδου να έκαναν παρέα στο GNTM 2, ωστόσο, φαίνεται πως η σχέση έληξε μετά το ριάλιτι.

Μέγκι Εύη: Ένα απόλυτα “γυναικείο” σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά της κάμερας της εκπομπής «Μεσημέρι YES» με πρωταγωνίστρια τη Μέγκι Ντρίο. Την ώρα που η Μέγκι Ντρίο έδινε συνέντευξη στην εκπομπή, σχολιάζοντας τον τελικό του GNTM 2, πέρασε από μπροστά της η Εύη Ιωαννίδου. Τότε, έκανε μια γκριμάτσα και στη συνέχεια σηκώθηκε και της γύρισε την πλάτη.

Μετά ξέσπασε κατά της Εύης Ιωαννίδου με τις δηλώσεις. «Κάνατε πέσιμο στο διεθνές μοντέλο; Πηγαίνετε να την πιάσετε, είναι διεθνές μοντέλο αυτή τη στιγμή, πάει στο επίπεδο της Ναόμι Κάμπελ και πρέπει να την ρωτήσετε για τη διεθνή καριέρα που έχει κάνει. Την ειρωνεύομαι γιατί αυτό το ύφος πια, μου είπαν και τα κορίτσια που ήταν μαζί της τώρα, ότι μπήκε στα καμαρίνια, δεν χαιρέτησε καμία, της κοιτούσε όλες με αυτό το φρύδι το σηκωμένο. Κατέβα από το καλάμι σου Εύη μου. Σε παρακαλώ, κατέβα από το καλάμι σου και πες και στον κόσμο τις κακίες που κάνεις πισώπλατα στις φίλες σου», είπε η Μέγκι Ντρίο για την Εύη Ιωαννίδου.

Μπορεί Μέγκι Ντρίο και Εύη Ιωαννίδου να έκαναν παρέα μέσα στο σπίτι του GNTM 2, ωστόσο, φαίνεται πως η φιλική τους σχέση έληξε μετά το ριάλιτι. Μάλιστα, η Μέγκι Ντρίο σοκαρίστηκε όταν είδε στον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε» την Εύη Ιωαννίδου με πρώην σύντροφό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις