Ιωάννα Τζάνη: Αλεξανδράκη, Καρύδα, Δοβλιατίδου, Στεριανού μεταμορφώθηκαν σε… κούκλες

LIFESTYLE

Ιωάννα Τζάνη: Αλεξανδράκη, Καρύδα, Δοβλιατίδου, Στεριανού μεταμορφώθηκαν σε… κούκλες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ιωάννα Τζάνη: Τα τέσσερα μοντέλα είναι επιλέχθηκαν για τη φωτογράφιση της νέας collection της Ιωάννας Τζάνη.

24.12.2019 | 17:58

Ιωάννα Τζάνη: Σε ζωντανές… κούκλες μεταμορφώθηκαν η Βικτώρια Καρύδα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Ειρήνη Στεριανού και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου. Τα διάσημα μοντέλα έγιναν «κούκλες» για τη νέα καμπάνια της γνωστής hair & makeup artist Ιωάννας Τζάνη. Τα τέσσερα μοντέλα είναι επιλέχθηκαν για τη φωτογράφιση της νέας collection της Ιωάννας Τζάνη με τίτλο «VENUS», η οποία αποτελείται από χειροποίητα αξεσουάρ για τα μαλλιά, που είναι εμπνευσμένα από τη Βικτωριανή εποχή.

Η Βικτώρια Καρύδα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Ειρήνη Στεριανού και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου με το κατάλληλο μακιγιάζ και styling, έμοιαζαν με πραγματικές κούκλες και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Η Βικτώρια Καρύδα έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, ενώ η δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Εντυπωσιακές

Η Ιωάννα Τζάνη για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με τις πρωτότυπες δημιουργίες της και το αποτέλεσμα που δικαίωσε τους πάντες, θα παρουσιαστεί σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, μιας και είναι γνωστό ότι η Ιωάννα είναι πρόεδρος της ελληνικής καλλιτεχνικής κομμωτικής ομάδας και επίσημο μέλος της CMC-CAT world (Παγκόσμια Συνομοσπονδία Κομμωτικής) όπου διετέλεσε κριτής στον πρόσφατο διαγωνισμό στο Ελσίνκι, έκανε το δικό της μοναδικό hair show και βραβεύτηκε γι’αυτό!

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, το μοντέλο με το καλλίγραμμο κορμί, που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor. Η Ειρήνη Στεριανού, ήταν μία από τις κοπέλες που ξεχώρισαν στον περσινό κύκλο του GNTM. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1. Πέρσι, έλαβε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads.

Exit mobile version