Αχιλλέας Μπέος διαζύγιο: Χώρισε ο Δήμαρχος Βόλου, μετά από 20 χρόνια γάμου

ΕΛΛΑΔΑ

Αχιλλέας Μπέος διαζύγιο: Χώρισε ο Δήμαρχος Βόλου, μετά από 20 χρόνια γάμου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αχιλλέας Μπέος διαζύγιο: Ύστερα από 20 χρόνια έγγαμου βίου με τη σύζυγό του, ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να τραβήξει άλλο δρόμο.

24.12.2019 | 19:24

Αχιλλέας Μπέος διαζύγιο: Χωριστούς δρόμους αποφάσισε να τραβήξει με τη σύζυγό του Ευαγγελία Δαμιανάκη ο Αχιλλέας Μπέος, ύστερα από 20 χρόνια έγγαμου βίου. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου μέσω αυχμηρής ανάρτησης που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Καθένας θα πάρει αυτό που αξίζει. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να δω καθαρά και να πάρω την σωστή απόφαση», έγραψε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει στην ανάρτησή του

«Μετά από 20 χρόνια έγγαμης συμβίωσης με την Ευαγγελία Δαμιανάκη και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα μήπως κάτι περισωθεί, η ρήξη στη μεταξύ μας σχέση είναι πλέον οριστική και αμετάκλητη, εδώ και αρκετό καιρό.
Και αν το δημοσιοποιώ είναι γιατί πιστεύω ότι σημαντικά ζητήματα που αφορούν ακόμη και την προσωπική ζωή ενός προσώπου, που τέθηκε στην κρίση των συμπολιτών του και τιμήθηκε από αυτούς, πρέπει να γίνονται γνωστά.

Αν και αυτονόητο, οφείλω να υπογραμμίσω ότι παραμένω ψυχή τε και σώματι, με κάθε ικμάδα που έχω, δίπλα στον αγαπημένο μου γιο, Αχιλλέα, το μέλλον του οποίου έχει τον πρώτο ρόλο σε όλες μου τις ενέργειες και αποφάσεις. Και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν και σε καμία να τον πληγώσει με πράξεις ή παραλείψεις.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια που οδήγησαν στη διάλυση του γάμου μου με την συγκεκριμένη κυρία μικρή έως ελάχιστη σημασία έχουν. Καθένας θα πάρει αυτό που αξίζει. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να δω καθαρά και να πάρω την σωστή απόφαση. Τόσο εγώ, όσο κι εκείνη θα κριθούμε από την ίδια τη ζωή για την συμπεριφορά μας. Και ίσως κάποια στιγμή και από το παιδί μας. Προσωπικά το εύχομαι…δεν ξέρω για εκείνη», έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ώρα για Χαλάρωση και Έμπνευση με τα Καλύτερα Καλοκαιρινά Βιβλία από το Online Βιβλιοπωλείο Πατάκη 24.12.2019 | 19:24
Γυναικεία Παπούτσια με Στυλ, Άνεση και Ποιότητα 24.12.2019 | 19:24
Σπουδές Ψυχολογίας με Προοπτική στο Dei College 24.12.2019 | 19:24
«Να καλέσουμε τον Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd, τον ΛΕΞ και τον Μιθριδάτη» στο φεστιβάλ της Νεολαίας, πρότεινε σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 24.12.2019 | 19:24
Μπισμπίκης: Κατεβαίνοντας σε πορείες “εξοφλώ” το γραμμάτιο της συνείδησής μου – Θα ήθελα να είμαι στην πορεία προς τη Γάζα 24.12.2019 | 19:24
Κασσελάκης για ΣΥΡΙΖΑ: “Αν γίνονταν σήμερα εκλογές, το Κίνημα Δημοκρατίας θα τον ξεπερνούσε” 24.12.2019 | 19:24
Ο Γιώργος Χρανιώτης στην αποστολή προς τη Γάζα –«Δεν μπορώ να κάτσω στα αυγά μου και να βλέπω τη γενοκτονία» 24.12.2019 | 19:24
Η περιγραφή του Νίκου Παππά στην ανθρωπιστική πορεία προς τη Γάζα: «Όταν αντισταθήκαμε, άρχισε το ξύλο – Δεν μας έφαγε τα σωθικά ο φόβος» 24.12.2019 | 19:24
Exit mobile version