Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μάνταλος – Αλ Ουάχντα: Ο Χιμένεθ επιβεβαιώνει το σενάριο για τον αρχηγό της ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάνταλος – Αλ Ουάχντα: Ο Χιμένεθ επιβεβαιώνει το σενάριο για τον αρχηγό της ΑΕΚ

Μάνταλος - Αλ Ουάχντα: "Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον, όμως την τελική απόφαση θα την πάρει ο Σεϊχης", υποστήριξε ο 55χρονος Ισπανός τεχνικός της Αλ Ουάχντα.

Μάνταλος – Αλ ΟυάχνταΣτην επιβεβαίωση του σεναρίου που θέλει τον Πέτρο Μάνταλο να… αφήνει την ΑΕΚ για την Αλ Ουάχντα προχώρησε ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου, Μανόλο Χιμένεθ, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο. “Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον, όμως την τελική απόφαση θα την πάρει ο Σεϊχης”, υποστήριξε ο 55χρονος Ισπανός τεχνικός της Αλ Ουάχντα. Οι ετήσιες αποδοχές που είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Αλ Ουάχντα στον Έλληνα διεθνή μέσο, ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ. Το θέμα είναι βέβαια, ποιο θα είναι το ποσό που θα προσφερθεί στην ΑΕΚ για να τον παραχωρήσει μέσα στο Γενάρη ή ενδεχομένως το καλοκαίρι. Αν πάντως οι Άραβες καταθέσουν μια σοβαρή πρόταση τότε αυτή είναι πολύ πιθανό να γίνει αποδεκτή. Το θέμα είναι να υπάρξει και τέτοια.

Υπενθυμίζεται, ότι το συμβόλαιο του Μάνταλου εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Αν παραχωρηθεί, εκτός των χρημάτων που θα βάλει στο ταμείο της, η Ένωση θα εξοικονομήσει και το συμβόλαιό του, το οποίο της κοστίζει 800.000 ευρώ ετησίως, μαζί με την (μειωμένη πλέον) εφορία. Σημαντικά χρήματα για μεταγραφές. Η ΑΕΚ δεν θα είναι πάντως ανοιχτή σε πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον παίκτη παρακολούθησε άνθρωπος της Αλ Ουάχντα, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ, ενώ ο τεχνικός διευθυντής Ίλια Ίβιτς έχει μιλήσει με τους διοικούντες την ομάδα και περιμένει την επίσημη πρόταση, αν τελικά αυτή έλθει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις