Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιώργος Σαββίδης instagram: Απίστευτο τρολάρισμα σε Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιώργος Σαββίδης instagram: Απίστευτο τρολάρισμα σε Ολυμπιακό

Γιώργος Σαββίδης instagram: Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο ο Γιώργος Σαββίδης τρόλαρε τον Ολυμπιακό στο Instagram.

Γιώργος Σαββίδης instagramΤην μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα της Super League απολαμβάνει από το βράδυ της Δευτέρας ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με το επιβλητικό 5-1 του Ατρομήτου στην Τούμπα. Έτσι, δεδομένου και του κλίματος των τελευταίων ημερών, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη αποφάσισε να τρολάρει μέσω Instagram τους ερυθρόλευκους.

“Κλείνει μια υπέροχη χρονιά, μια χρονιά που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων μας. Η κορυφή είναι μόνο για έναν και ανήκει στον ΠΑΟΚ. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, με υγεία”, ανέφερε το πρώτο ποστάρισμά του, για να ακολουθήσει και δεύτερο: “Να ευχηθώ ξεχωριστά στην ΠΑΕ Ολυμπιακός καλές γιορτές. Τους ευχαριστώ διότι κάθε μέρα με τη συμπεριφορά τους μας κάνουν συνεχώς καλύτερους, το αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται πίσω από εμάς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Μην απελπίζεστε, μείνετε ενωμένοι, κάντε κάποιες μεταγραφές, επενδύστε κάποια χρήματα και τα λέμε στα πλέι οφ.

Υ.Γ. Εσύ δεν βάζεις μυαλό, η κορυφή δεν είναι για δυο. Εγώ πάντως εξακολουθώ να σας αγαπώ. Μέχρι τέλους… -2”.

Δείτε τα stories:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις