Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Βικτόρια Μπέκαμ παιδιά: Η λαμπερή βάφτιση και η ανάρτηση στο Instagram
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βικτόρια Μπέκαμ παιδιά: Η λαμπερή βάφτιση και η ανάρτηση στο Instagram

Βικτόρια Μπέκαμ παιδιά: Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε σε μία καθολική εκκλησία στο Κοτσγουόλντς της κεντρικής Αγγλίας, παραβρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του διάσημου ζευγαριού.

Βικτόρια Μπέκαμ παιδιάΗ διάσημη σχεδιάστρια, Βικτόρια Μπέκαμ, μοιράστηκε φωτογραφίες από την οικογενειακή συγκέντρωση στην εκκλησία με τους υπέροχους νονούς των δύο μικρότερων παιδιών της, που όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, είναι διάσημοι φίλοι τους. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για την ηθοποιό Εύα Λονγκόρια, τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι, τον κομμωτή Κεν Πέιβς και τον αθλητικό πράκτορα Ντέιβιντ Γκάρντνερ. Στις φωτογραφίες που ανάρτησε η Βικτόρια Μπέκαμ, η μικρή Χάρπερ φορά ένα κρεμ μακρύ φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες στο στήθος, ενώ έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν σικ κότσο, ενώ ο αδερφός της Κρουζ, επέλεξε για αυτή την σημαντική ημέρα ένα μαύρο κοστούμι.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε σε μία καθολική εκκλησία στο Κοτσγουόλντς της κεντρικής Αγγλίας, παραβρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του διάσημου ζευγαριού, αλλά και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, ο 20χρονος Μπρούκλιν και ο 17χρονος Ρομέο. «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανη για τα παιδιά μου και ευγνώμων στην οικογένειά μου και στους πιο υπέροχους νονούς. Σας αγαπάμε, Εύα Λονγκόρια, Κεν Πέιβς, Μαρκ Άντονι και Ντέιβιντ Γκάρντνερ. Φιλιά». Για την τελετή της βάπτισης, η Βικτόρια Μπέκαμ επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοστούμι, με λευκό πουκάμισο και καφέ ζώνη, με την νονά Εύα Λονγκόρια να ακολουθεί το παράδειγμά της και να επιλέγει ουδέτερα χρώματα και συγκεκριμένα ένα μπεζ κοστούμι με λευκό πουκάμισο.

Και τα δύο outfits πρέπει να ανήκουν στον οίκο μόδας της σχεδιάστριας. Η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε επίσης μία ακόμη φωτογραφία με την Χάρπερ και τον Κρουζ, λίγο πριν βαπτιστούν, με την λεζάντα να αναφέρει: Μία από τις πιο περήφανες ημέρες μου σήμερα να βλέπω την Χάρπερ και τον Κρουζ να βαπτίζονται μπροστά στους φίλους και την οικογένειά μας. Σας είμαι ευγνώμων».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Βικτόρια Μπέκαμ βάφτιση: Οι νονοί

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun πριν από λίγο καιρό, ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι επρόκειτο να ήταν ο νονός του Κρουζ και η αδερφή της Βικτόριας Μπέκαμ, Λουίζ, θα βάπτιζε την Χάρπερ, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν είναι παρών στις φωτογραφίες. Οι νονοί των δύο μικρότερων παιδιών της Βικτόριας είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια με το ζευγάρι, με την Εύα Λονγκόρια να γνωρίζει τους Μπέκαμ όταν ζούσαν στο Λος Άντζελες, την περίοδο που ο πρώην ποδοσφαιριστής έπαιζε για τους LA Galaxy από το 2007 έως το 2012.

Ο κομμωτής Κεν Πέιβς είναι πολύ φίλος με την Βικτόρια από το 2006 και για τον οποίο έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως ο «αναπληρωτής σύζυγος». Το ζευγάρι γνώρισε επίσης τον Μαρκ Άντονι, από την περίοδο που ζούσε στο Λος Άντζελες, και έκαναν όλοι μαζί παρέα με την τότε σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ, μέχρι τον χωρισμό τους το 2012. Επίσης, όσον αφορά τον τέταρτο νονό, τον αθλητικό πράκτορα, υπήρξε φίλος με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ εδώ και δεκαετίες. Μετά την βάπτιση, ακολούθησε ένα πάρτι στο αρχοντικό τους, με διάσημες προσωπικότητες να δίνουν το παρών, όπως ο Έλτον Τζον που είναι ο νονός του μεγαλύτερου παιδιού της σχεδιάστριας και η ηθοποιός Λιβ Τάιλερ που έχει βαφτίσει τον άλλο τους γιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I couldn’t be more proud of my children and thankful to my family, and the most wonderful Godparents 🙏🏻 We love you @evalongoria @kenpaves @marcanthony @davidgardner x kisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις