Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φιάσκο GNTM: Πρώην παίκτρια καρφώνει την παραγωγή για τις δύο νικήτριες
LIFESTYLE

Φιάσκο GNTM: Πρώην παίκτρια καρφώνει την παραγωγή για τις δύο νικήτριες

Φιάσκο GNTM: «Σοκαριστήκαμε που βγήκαν δύο νικήτριες στο GNTM. Στη συνέχεια μόνο γι’ αυτό συζητούσαμε», λέει η Πόπη Γαλέτσα.

Φιάσκο GNTM: Την Πόπη Γαλέτσα τη συναντήσαμε στο GNTM και αποχώρησε λίγες εβδομάδες πριν από τον τελικό. Η ίδια μίλησε στο Happy Day σχολιάζοντας την παγκόσμια πρωτοτυπία να κερδίζουν το έπαθλο δύο άτομα. «Η παραγωγή του GNTM με προσέγγισε για να λάβω συμμετοχή, όχι εγώ. Με πείραξε πάρα πολύ το σχόλιο του Άγγελου Μπράτη ότι είναι δεύτερο αυτό που παρουσίασα. Ήθελα να τσιρίξω εκείνη την ώρα. Μετά μου είπε να συνεχίσεις αυτό που κάνεις και κατάλαβα ότι όλο αυτό είναι του παιχνιδιού, πρέπει να πουν κάτι την ώρα της αποχώρησης. Μετά μιλήσαμε και όλα καλά.

Αισθάνθηκα πολύ άσχημα με τα σχόλια της Κάτιας Ταραμπάνκο για την ηλικία μου και το ύψος μου. Ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη. Η Κάτια είχε μπει με μια στρατηγική να λέει τις κακίες της και έφτασε μέχρι τον τελικό. Σοκαριστήκαμε που βγήκαν δύο νικήτριες στο GNTM. Στη συνέχεια μόνο γι’ αυτό συζητούσαμε. Η Κέισι γελούσε με το αποτέλεσμα. Κατάλαβε ότι αδικήθηκε. Μπήκε στο παιχνίδι ερωτευμένη και βγήκε ερωτευμένη. Οι άλλες χώρισαν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις