Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βόλος – Ολυμπιακός «επανάληψη»: Έρχονται μηνύσεις στους διαιτητές
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βόλος – Ολυμπιακός «επανάληψη»: Έρχονται μηνύσεις στους διαιτητές

Βόλος - Ολυμπιακός «επανάληψη»: Επίσης θα ζητηθεί η επανάληψη του αγώνα Βόλος - Ολυμπιακός λόγω της «ξεκάθαρα σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματος του», όπως τονίζεται σχετικά από τους ερυθρόλευκους.

Βόλος – Ολυμπιακός «επανάληψη»: Μηνύσεις και αγωγές προς τους διαιτητές σχεδιάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στον αγώνα της Κυριακής, ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό. Επίσης θα ζητηθεί η επανάληψη του αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός λόγω της «ξεκάθαρα σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματος του», όπως τονίζεται σχετικά από τους ερυθρόλευκους. Τέλος εάν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης από τον Ολυμπιακό δεν θα συνεχίσουν να νομιμοποιούν αυτήν την φαρσοκωμωδία από την ομάδα, όπως την σχολιάζουν σχετικά την φετινή Λίγκα.

Αναλυτικά όσα διαρρέονται από τους κύκλους των Πειραιωτών: «H αγανάκτηση στους κύκλους του Ολυμπιακού έχει ξεχειλίσει και αύριο (σ.σ. Δευτέρα) θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές και σε όλη την εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει. Επίσης θα ζητηθεί η επανάληψη του αγώνα λόγω της ξεκάθαρα σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματος του. Τέλος αν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης, δεν θα συνεχίσουν να νομιμοποιούν αυτή την φαρσοκωμωδία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού». Είχε προηγηθεί η σε πολύ υψηλούς τόνους ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό καθώς ο Ολυμπιακός είδε να του ακυρώνεται κανονικό γκολ του Σουντανί ως οφσάιντ, καθώς και να μη του δίνεται πέναλτι από τον Φωτιά σε ανατροπή του Ελ Αραμπί.

Οι φάσεις που διαμαρτύρονται οι ερυθρόλευκοι:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις