Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα Instagram: Η πιο σέξι νονά και η… ευχή
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα Instagram: Η πιο σέξι νονά και η… ευχή

Χριστίνα Μπόμπα Instagram: Οι γνωστοί παρουσιαστές έγιναν οι πνευματικοί γονείς ενός μικρού αγοριού που πήρε το όνομα Έκτορας.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram: Νονοί έγιναν οι Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης που βάφτισαν τον γιο φιλικού τους ζευγαριού. Οι γνωστοί παρουσιαστές έγιναν οι πνευματικοί γονείς ενός μικρού αγοριού που πήρε το όνομα Έκτορας και πόζαραν τρισευτυχισμένοι με τον νεοφώτιστο, με την Χριστίνα Μπόμπα να δηλώνει έτοιμη να γίνει και η ίδια μητέρα. Η Χριστίνα Μπόμπα, που φέτος ήταν παρουσιάστρια στο ριάλιτι τραγουδιού «The Voice», διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά και έλαμπε στην βάπτιση, επιλέγοντας να φορέσει ένα κόκκινο βελούδινο κοντό φόρεμα με βολάν και έναν ώμο της σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα με glitter.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ήταν το ίδιο κομψός, με ένα καρό καφέ κοστούμι με γιλέκο και ασορτί πουκάμισο του σχεδιαστή Τάκη Γιαννέτου, τον οποίο εμπιστεύεται καθώς φορά συχνά δημιουργίες του, όπως στον γάμο του αδερφού του. Το διάσημο ζευγάρι πόσταρε φωτογραφίες στους λογαριασμούς του στο Instagram από την βάπτιση ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι για τον νεοφώτιστο.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram: ” Άντε και στα δικά μας” γράφει η Μπόμπα

Στην ανάρτησή της, η Χριστίνα Μπόμπα, έγραψε: «Και κάπως έτσι γίναμε νονοί … στο πιο γλυκό μωρό του κόσμου !!! Μεγάλη ευλογία !!! Έκτορα, Έλενα, Λευτέρη σας αγαπάμε τόσο πολύ!!! #αντεκαισταδικαμας». Μάλιστα, προσθέτοντας το hashtag «άντε και στα δικά μας» φαίνεται η επιθυμία της να γίνει και η ίδια μητέρα. Όσο για τον Σάκη Τανιμανίδη, έγραψε στην ανάρτησή του: «Έκτορα, σήμερα που σε βαφτίζουμε, σου εύχομαι να πάρεις όλα τα χαρίσματα του κόσμου, και να μεγαλώσεις χαρούμενος! ».


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις