Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Σητεία σήμερα: Ατύχημα με μηχανή στην Κρήτη
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Σητεία σήμερα: Ατύχημα με μηχανή στην Κρήτη

Τροχαίο Σητεία σήμερα: Ο άτυχος νεαρός παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου και βρίσκεται διασωληνομένος και σε σοβαρή κατάσταση.

Τροχαίο Σητεία σήμεραΣοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Σητεία, όταν 22χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, κάτω από άγνωστες συνθήκες. Ο άτυχος νεαρός παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου και βρίσκεται διασωληνομένος και σε σοβαρή κατάσταση.

Τα τροχαία στην Κρήτη τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν τελειωμό. Την περασμένη Τετάρτη  όχημα το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές και στο σημείο μετέβη άμεσα η Πυροσβεστική, με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο ΠΑΓΝΗ. Ευτυχώς ο οδηγός δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Μάλιστα το περασμένο Σαββατοκύριακο τροχαίο δυστύχημα είχε σημειωθεί και στο Ρέθυμνο. Θύμα ήταν ένας 27χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα όταν ο άτυχος 27χρονος έβγαινε, καβάλα στη μοτοσικλέτα του, από ιδιωτικό πάρκινγκ στην οδό Μάχης Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Εκείνη την ώρα  περνούσε ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσικλέτα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο νεαρός μοτοσικλετιστής να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Φωτό αρχείου:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις