Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Βίσση γενέθλια: H ηλικία και η τρυφερή ανάρτηση της κόρης της στο Instagram
LIFESTYLE

Άννα Βίσση γενέθλια: H ηλικία και η τρυφερή ανάρτηση της κόρης της στο Instagram

Άννα Βίσση γενέθλια: Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, ανέβασε μια φωτογραφία της διάσημης μαμάς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Άννα Βίσση γενέθλια: Η Άννα Βίσση είχε χθες Παρασκευή τα γενέθλιά της και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα της ευχήθηκε μέσω Instagram. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, ανέβασε μια φωτογραφία της διάσημης μαμάς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας τα εξής τρυφερά λόγια: «Χρόνια Πολλά στη μανούλα μου, την οποία βασανίζω και λατρεύω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο».

Η Σοφία Καρβέλα εξέφρασε έτσι για άλλη μια φορά δημόσια την αγάπη και τον θαυμασμό της για τη μητέρα της. Η Άννα Βίσση, η οποία σήμερα έκλεισε τα 62 της χρόνια, έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στη Σοφία Καρβέλα, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στις ΗΠΑ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια την επισκέπτεται όταν βρίσκει ευκαιρία, για να τη δει και να περάσει όμορφες στιγμές τόσο με την ίδια, όσο και με τα δυο της εγγόνια.

https://www.instagram.com/p/B6S2jN7AXJM/?utm_source=ig_embed

Άννα Βίσση γενέθλια: Μία γυναίκα που ‘ψάχνεται’ στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και προσαρμόζεται

Φυσικά είναι μια γυναίκα όχι μόνο ενεργή καλλιτεχνικά αλλά και ακμαία, που διαρκώς “ψάχνεται”, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και φυσικά δεν ντρέπεται να λέει ότι πλέον εδώ και μερικά χρόνια είναι γιαγιά. Με δεκαετίες καριέρας πίσω της, η Άννα γεννήθηκε σαν σήμερα το 1957, και γι αυτό τον λόγο γίνεται 62 χρονών.

https://www.instagram.com/p/B6LLKI4hSQo/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις