Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Εθνική Οδός: Δύο νεκροί στη Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Εθνική Οδός: Δύο νεκροί στη Θεσσαλονίκης – Μουδανιών

Τροχαίο Εθνική Οδός: Πληροφορίες αναφέρουν πως οδηγός ενός οχήματος εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.

Τροχαίο Εθνική Οδός: Την ζωή τους έχασαν δύο άτομα και άλλα τρία τραυματίστηκαν, στο τροχαίο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ενός οχήματος που κινούνταν με κατεύθυνση προς Χαλκιδική εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.

Στη συνέχεια, ένα τρίτο όχημα προσπαθώντας να αποφύγει τα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν εξετράπη της πορείας του. Στο σημείο βρέθηκαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Η Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη παραμένει κλειστή με την Τροχαία να παραμένει στο σημείο μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα και να γίνει αποκάθαρση του οδοστρώματος.

Κορωπί: Καταδίωξη υπόπτων κατέληξε σε τροχαίο με έναν τραυματία

Καταδίωξη υπόπτων για διάρρηξη κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο Αεροδρομίου – Κορωπίου στο ρεύμα προς Κορωπί και στο ύψος της οδού Αγίων Αναργύρων. Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία κλήθηκε για περιστατικό απόπειρας διάρρηξης στο Κορωπί. Οι πέντε ύποπτοι, όλοι τους Ρομά, εντοπίστηκαν από περιπολικά στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους και ξεκίνησε καταδίωξη.

Ο οδηγός του οχήματος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα για να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τους κατεδίωκαν, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να αντιδράσει όταν βρέθηκε στον ερυθρό σηματοδότη όπου είχαν ακινητοποιηθεί προσωρινά τέσσερα αυτοκίνητα και έπεσαν πάνω τους.

Από την σφοδρή πρόσκρουση, ένας πολίτης τραυματίστηκε, όχι σοβαρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ και οι 5 Ρομά ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Δείτε ακόμη:

Στον ανακριτή η 24χρονη που πέταξε το μωρό της – «Θα το μεγαλώσουμε εμείς», λέει η γιαγιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις