Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ινδαρές Κουκάκι: “Δυσκολεύομαι με τη στράτευση στα πολεμικά μέτωπα”
ΕΛΛΑΔΑ

Ινδαρές Κουκάκι: “Δυσκολεύομαι με τη στράτευση στα πολεμικά μέτωπα”

Ινδαρές Κουκάκι: Ταυτίζομαι με τη μετριοπάθεια και τη νομιμότητα, τόνισε ο γνωστός σκηνοθέτης για τα γεγονότα στο Κουκάκι

Ινδαρές Κουκάκι: Καμία σχέση με την κατάληψη στο Κουκάκι δεν έχει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του στο Open TV, στις οποίες ανέφερε επίσης πως δεν έχει καταλάβει ακόμα και δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Ο γνωστός σκηνοθέτης σημείωσε πως ένιωσε γαλήνη για τη δημοσίευση ηχητικού ντοκουμέντου στο οποίο ακουγόταν να ξεσπά σε βάρος των αστυνομικών και τόνισε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα αποδείξουν την αθωότητά του, καθώς «δεν έχει καμία σχέση με την κατάληψη, όπως και οι γιοι του». «Δυσκολεύομαι με τη στράτευση στα πολεμικά μέτωπα και ταυτίζομαι με τη μετριοπάθεια και τη νομιμότητα» τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως το Open είχε κυκλοφορήσει την Πέμπτη ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ο γνωστός σκηνοθέτης, Δημήτρης Ινδαρές, να ξεσπά σε βάρος των αστυνομικών. «Το δέσιμο είναι ταπείνωση, γιατί κανείς δεν σας έχει αντισταθεί. Είναι ταπείνωση. Λύστε με γιατί δεν μπορώ άλλο. Αμέσως. Η φυσική κατάσταση είναι να είμαστε ελεύθεροι και να μην υπακούμε σε κανένα μίσος. Κανενός αναρχικού. Σαν αναρχικοί συμπεριφέρεστε. Που καίνε τα μαγαζιά έτσι από καπρίτσιο. Από ιδεοληψία. Αυτό που κάνετε είναι χειρότερο. Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς», ακούγεται να λέει ο Ινδαρές στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Δείτε ακόμη: 

«Για να πάρουμε την απάντηση, πρέπει να κάνουμε τη σωστή ερώτηση» – Η ανάρτηση Μαρκουλάκη για Ινδαρέ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις