Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και επανασύνδεση 2020: Ποια θα κάνουν δυνατό… comeback και ποια πρέπει να το ξανασκεφτούν
PLUS

Ζώδια και επανασύνδεση 2020: Ποια θα κάνουν δυνατό… comeback και ποια πρέπει να το ξανασκεφτούν

Ζώδια και επανασύνδεση 2020: Από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον Κριό.

Ζώδια και επανασύνδεση 2020: Οι σχέσεις θα υποβληθούν στη δοκιμασία του χρόνου, αν είναι δυνατές και ειλικρινείς. Παλιές αγάπες μπορεί να εμφανιστούν, πιθανώς στον πιο ακατάλληλο χρόνο. Σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν είναι καλή στιγμή να παντρευτείτε ή να υπογράψετε νομικά συμβόλαια. Ο αγαπημένος σας θα μπορούσε να είναι νευρικός ή να αναζητά αφορμή για καυγά. Αποφύγετε όλα τα ζώδια οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση, αν είναι δυνατόν, και προσέξτε τις δαπάνες σας.

Από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον Κριό και σας ζητά να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει ακραίες συγκρούσεις σε σημείο να κάψει τις γέφυρες στη στιγμή. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτός που ξεκινά πόλεμο χάνει. Και επειδή αυτό θα συμβεί ταυτόχρονα με τον ανάδρομο Ερμή, σίγουρα πρέπει να μείνετε μακριά από διενέξεις γιατί μπορεί να κλιμακωθούν γρήγορα.

Κριός 💥

Η αγάπη πάει ενάντια στην επαγγελματική σας ζωή, απαιτώντας πολλή υπομονή από τον αγαπημένο σας και υποδηλώνοντας ότι ο αγαπημένος σας δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει σε πρακτικό επίπεδο στην εργασία σας, έτσι ίσως νιώσετε πιεσμένοι και διχασμένοι. Μη θεωρείτε αυτή τη σχέση δεδομένη. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις διακυβεύουν την εμπιστοσύνη και την οικειότητα, οι ανησυχίες για την εργασία σας αναλώνουν το χρόνο σας. Το αποτέλεσμα; Αγώνες για την εξουσία και κακεντρέχεια σας κάνουν να θέλετε να τα διαλύσετε όλα! Προσπαθήστε να διασφαλίσετε ότι θα αφήσετε λίγο χρόνο για την αγάπη σας, καταμερίζοντας τις ώρες που αναλώνετε στη σχέση σας και τη δουλειά. Είστε ένα έντιμο ζώδιο, οπότε μη δίνετε ψευδείς υποσχέσεις για να αποφύγετε τη θύελλα.

Ταύρος 💥

Μια αίσθηση πάθους και ίντριγκας κατακλύζει την ερωτική σας ζωή καθώς η Σεληνιακή και Ηλιακή έκλειψη, τον Ιούνιο και τον Δεκέμβρη αντίστοιχα, στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας υπόσχονται πολλές αξέχαστες παθιασμένες στιγμές αλλά διακυβεύουν την εμπιστοσύνη και την οικειότητα, δημιουργώντας παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, ζήλια και κτητικότητα. Το φεγγάρι θα μπορούσε να προκαλέσει μια κρίση, ειδικά αν η σχέση σας σας έχει κουράσει ή είναι χαμένη.

Δίδυμοι 💥

Η έντονη ζήλια σας και η κτητικότητά σας μπορεί να γίνει πρόβλημα καθώς πάτε από το ένα άκρο στο άλλο, δηλαδή μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση άκρως ερωτική και μεθυστική αλλά τελικά τοξική. Αυτή η κοσμική όψη τονίζει τη μυστηριώδη και κάπως αλλόκοτη φύση της σχέσης σας, από τη μια πλευρά αισθάνεστε μια έντονη ψυχική σύνδεση με το σύντροφό σας, από την άλλη όμως ίσως αποκαλύψετε κάποιες κρυφές πληροφορίες γι’ αυτόν/ην οι οποίες πυροδοτούν θύελλες. Αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό από μόνο του, το σημαντικό είναι το πώς αντιδράτε σε αυτό.

Καρκίνος 💥

Οι προσπάθειές σας για εξομάλυνση των πραγμάτων μπορεί να είναι ανεπιτυχείς καθώς τα συναισθήματα αυξάνονται και ανακατεύουν τα πράγματα, εντείνοντας την ψυχρότητα και αποτρέποντας την εμπιστοσύνη και την οικειότητα. Η σχέση σας χαρακτηρίζεται από παιχνίδια εξουσίας και ζήλια, μηδενική ανεκτικότητα και παραχωρήσεις ως κάποιο είδος τιμωρίας. Δεν είναι και πολύ υγιές! Εάν είστε μόνοι, ίσως συναντήσετε κάποιον/α που θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο να μάθετε τον εαυτό σας, πως να έχετε μια πιο ισορροπημένη άποψη για τις σχέσεις και πως να ανακτήσετε την ψυχική σας ισορροπία.

Λέων 💥

Ως σταθερό ζώδιο που είστε σας αρέσει η ρουτίνα, αλλά το 2020 θα κυριαρχείται από μια ριζική αλλαγή της στάσης σας απέναντι στη ρουτίνα, την καθημερινή ζωή και το άγχος που περικλείεται. Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός του έτους, η σπάνια σύνοδος Δία- Κρόνου-Πλούτωνα ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινής εργασίας σας, υποδηλώνοντας ότι η πίεση αυξάνεται και ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Είναι πιθανό να ανακαλύψετε ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα, να τα έχετε όλα, να πετύχετε τα πάντα. Μαθαίνετε να αξιολογείτε τις προτεραιότητές σας για να έχετε καλύτερη συναισθηματική και ψυχική ισορροπία, αλλά δεν θα είναι εύκολο.

Παρθένος 💥

Η αγάπη δεν είναι πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα, και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζετε πολύ καλά. Η αγάπη απαιτεί υπομονή, αμοιβαίο σεβασμό και υποχωρήσεις. Κι αυτό θα σας το υπενθυμίσει η ισχυρή σύνοδος Δία- Κρόνου-Πλούτωνα η οποία ενεργοποιεί τον ερωτικό και ρομαντικό πέμπτο οίκο σας. Αν η αγάπη έχει πεθάνει, νιώθετε κι εσείς νεκροί, και το 2020 θα πρέπει να φανείτε αρκετά γενναίοι αν κλείσει ένα κεφάλαιο ζωής. Ίσως νιώσετε μια έντονη σεισμική δόνηση, ειδικά εάν είστε εσείς που κουβαλάτε όλο το βάρος στη σχέση σας και αν ο αγαπημένος σας δεν είναι και τόσο πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σας τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις. Και οι δυο σας θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε τώρα ότι ποτέ δεν προσπαθήσατε να οικοδομήσετε τη σχέση σας σε σταθερά θεμέλια.

Ζυγός 💥

Ίσως βάλετε στην άκρη την κοινωνική σας ζωή ή αλλάζετε πεποιθήσεις, στόχος σας τώρα είναι η πνευματική σας ανάπτυξη, η αγάπη έχει δευτερεύουσα σημασία. Εάν αισθάνεστε ότι έχετε κάνει στο παρελθόν επιλογές που έθεσαν σε κίνδυνο την ηθική ακεραιότητά σας ή περιόρισαν την ελευθερία σας, προκειμένου να αισθανθείτε αγαπητοί και να είστε σε σχέση, τότε είναι πιθανό αυτό να στραφεί εναντίον σας. Ίσως μια παλιά αγάπη κάνει την επανεμφάνισή της, έρχεται πίσω κάποιος/α που γνωρίζατε από τα μαθητικά χρόνια ή το πανεπιστήμιο ή απλά κάποιος/α από τον οποίο μάθατε πολλά από το σχολείο της ζωής. Ίσως θελήσετε ακόμη και να συνεχίσετε αυτά τα … μαθήματα με αυτό το άτομο.

Σκορπιός 💥

Η πρόκλησή σας για το 2020 είναι να μάθετε να εστιάζεστε στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και όχι στις λεπτομέρειες. Σας αρέσει να σχεδιάζετε τα πάντα και να έχετε τον έλεγχο, αλλά η ασυνήθιστη σύνοδος Δία- Κρόνου-Πλούτωνα στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας θα σας μάθει το τι μπορείτε να ελέγξετε και τι δεν μπορείτε, σας καλεί να επανεξετάσετε τη στρατηγική σας όσον αφορά τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Οι πεποιθήσεις και οι αρχές σας μπορεί να αμφισβητηθούν, οι συνήθεις ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητές σας ενδέχεται να υπονομευτούν, το μυαλό σας μπορεί να τρέχει αλλά τα λόγια σας δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις σας! Ίσως αντιμετωπίσετε μια υπαρξιακή, πνευματική, φιλοσοφική κρίση που έχει σκοπό να αλλάξει ριζικά τον τρόπο σκέψης σας και τις ιδέες σας.

Τοξότης 💥

Πόσο σημαντικά είναι τα χρήματα στην αγάπη; Η ασυνήθιστη σύνοδος Δία- Κρόνου-Πλούτωνα στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, στέλνει μια ενέργεια κάπως ψυχαναγκαστική, αφού νιώθετε εμμονές και φοβίες γύρω από τα οικονομικά σας. Οι αλλαγές που έρχονται στα οικονομικά σας φέτος δεν θα είναι αρχικά ευπρόσδεκτες, αλλά θα είναι για το καλό σας μακροπρόθεσμα. Ίσως πιεστείτε να ξοφλήσετε ένα χρέος ή στερηθείτε μια πηγή χρηματοδότησης. Ίσως εκκρεμούν κάποια οικονομικά ζητήματα που δημιουργούν συγκρούσεις με τον αγαπημένο σας και ίσως να μην ξέρετε τι να κάνετε. Το κλειδί της ισορροπίας είναι να αλλάξετε τη στάση σας προς τα χρήματα. Αντί να ανησυχείτε για αυτά που δεν έχετε, να είστε ευγνώμονες για αυτά που έχετε. Θα καταλάβετε ότι ορισμένα πράγματα στη ζωή έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από τα χρήματα.

Αιγόκερως 💥

Το 2020 φαίνεται να είναι έτος ορόσημο για εσάς, καθώς η σπάνια πλανητική σύνοδος Δία- Κρόνου-Πλούτωνα γίνεται στο ζώδιό σας και τα αποτελέσματά της θα γίνουν αισθητά και τα επόμενα χρόνια. Όταν ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι χειριστικό, δυναμικό και εκρηκτικό, αλλά στην περίπτωσή σας, με τον Κρόνο ως κυβερνήτη πλανήτη σας, είναι το εισιτήριό σας για να απαλλαγείτε από τους περιορισμούς και να αποκτήσετε τη δική σας αληθινή ταυτότητα. Ίσως ήδη έχει ξεκινήσει αυτή η διαδικασία του μετασχηματισμού, ίσως γνωρίζετε ότι εσείς είστε υπεύθυνοι σχετικά με το ποιο άτομο επιλέγετε να έχετε στη ζωή σας, κι αν όχι, αυτή τη χρονιά θα το κατανοήσετε. Η προσωπική σας ανάπτυξη φέτος θα επηρεάσει τη σχέση σας καθώς ο αγαπημένος σας θα πρέπει να προσαρμοστεί στην μεταβαλλόμενη ταυτότητά σας, είτε το θέλει είτε όχι.

Υδροχόος 💥

Ως σταθερό ζώδιο που είστε θέλετε τάξη και δομή στη ζωή σας αλλά αυτή τη χρονιά θα βρεθείτε στο χάος. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του έτους, η σπάνια σύνοδος Δία-Κρόνου-Πλούτωνα ενεργοποιεί τον πνευματικό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, έτσι είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε ασάφειες και ομιχλώδεις καταστάσεις, αλλά και να έρθετε σε επαφή με τη δική σας πνευματικότητα. Ίσως τώρα και να σας έλξει το άγνωστο, το κρυμμένο, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με τη δική σας ανασφάλεια και τις πληγές του παρελθόντος. Μην εκπλαγείτε εάν αγωνίζεστε να αποσαφηνίσετε τα λόγια κάποιου/ας, ίσως ακόμα το βάλετε στα πόδια αν βλέπετε ότι δεν πρεσβεύετε το ίδιο σύστημα αξιών. Προσέξτε το χτύπημα στην εμπιστοσύνη και την αυτοεκτίμησή σας, καθώς τώρα ίσως νιώσετε ότι χάνετε τον έλεγχο.

Ιχθύς 💥

Μπορεί να δημιουργηθούν αρνητικά συναισθήματα, εμμονές και μνησικακία, εάν ένας φίλος δηλώνει την αγάπη του προς εσάς, αλλά δεν σας ενδιαφέρει, ή μπορεί να συμβεί το αντίστροφο. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είστε διακριτικοί και σεβαστοί. Μπορεί ακόμα και να συναντήσετε κάποιον/α σε μια διαδήλωση ή σε ένα φιλανθρωπικό γεγονός ή ακόμα και μέσω του διαδικτύου. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε; Ξεκινήστε αναζητώντας νέους φίλους και όχι έναν νέο εραστή/ερωμένη. Εάν η σχέση σας έχει γίνει ανιαρή και βαρετή, θα πρέπει να κάνετε κάτι γι’ αυτό, όχι όμως να διεκδικήσετε τη ελευθερία σας με δυναμικό και επιθετικό τρόπο. Μη μπείτε στον πειρασμό να απομακρυνθείτε από την πίεση και το άγχος της στιγμής.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις