Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Ο… χωρισμός στον τελικό του GNTM 2 και ο νέος σύντροφος που φέρεται να έχει
LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Ο… χωρισμός στον τελικό του GNTM 2 και ο νέος σύντροφος που φέρεται να έχει

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι κατά το ήμισυ νικήτρια του GNTM 2.

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Κάτια και Άννα Μαρία μοιράστηκαν τον τίτλο του GNTM 2 μετά από πρόβλημα που προέκυψε στο σύστημα ψηφοφορίας του κοινού. Αποτέλεσμα ήταν τα δύο κορίτσια να μείνουν με την βαθμολογία των κριτών, ισοψηφώντας με 112 βαθμούς. Πλέον, η Κάτια ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην επαγγελματική της ζωή, έχοντας συμβόλαιο με πρακτορείου της Γερμανίας. Νέα σελίδα, όμως, φέρεται να έχει ανοίξει και στα προσωπικά της. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Κάτια χώρισε με τον σύντροφό της Γιάννη Χαλβατζή. Το γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος με δηλώσεις του στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes», πριν από την προβολή του επεισοδίου του τελικού του GNTM 2.

Στην τελευταία φωτογράφιση της δοκιμασίας του τελικού του GNTM 2, τα κορίτσια ανέβηκαν στο roof garden κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, όπου τους περίμενε μια έκπληξη. Θα φωτογραφιζόντουσαν με τους συντρόφους τους. Το σοκ των κοριτσιών ήταν τόσο μεγάλο που συγκινήθηκαν μόλις τους είδαν να μπαίνουν στον χώρο. Μάλιστα, η Άννα Μαρία έβαλε τα κλάματα, όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν με τον φίλο της και δεν μπορούσε να σταματήσει.

Η πρόταση γάμου on air

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Ο νέος σύντροφος της πρώην πλέον παίκτριας

Το μεγαλύτερο, όμως, σοκ το υπέστη η Κάτια. Μετά από αγκαλιές και φιλιά, η Κάτια έμεινε άναυδη από τα όσα άκουσε να της λέει ο Γιάννης Χαλβατζής. «Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή… Είναι στην τσέπη και είναι δικό σου», της είπε. «Όντως;», ρώτησε εκείνη φανερά σοκαρισμένη. «Θα με παντρευτείς παιδί μου; Θα το σκεφτείς τουλάχιστον;», της είπε με την Κάτια να λέει: «Γιάννη, τι κάνεις τώρα; Γιατί τώρα; Γιατί τώρα ρε μωρό μου;. Η Κάτια, έχοντας στο μυαλό της τον τελικό του, του ζήτησε να περιμένει να κάνουν τη φωτογράφιση και εκείνος δεν έφερε αντίρρηση.

Το ζευγάρι, τελικά, χώρισε και οι φήμες θέλουν την Κάτια να έχει βρει ήδη τον νέο της σύντροφο στο πρόσωπο του Γιώργου Λάγιου. Μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, διασκεδάζοντας μαζί με φίλους. Μάλιστα, σε βίντεο που κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης στα social media, φαίνεται ο Γιώργος Λάγιος να παρακολουθεί τον τελικό του GNTM 2. Ερωτηθείς για το ποια στηρίζει, απάντησε την Κάτια Ταραμπάνκο!

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις