Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM ψηφοφορία 2019: Η εκδήλωση στο Facebook και η… «πορεία» στο Σύνταγμα
LIFESTYLE

GNTM ψηφοφορία 2019: Η εκδήλωση στο Facebook και η… «πορεία» στο Σύνταγμα

GNTM ψηφοφορία 2019: Το φιάσκο στον τελικό του GNTM 2 προκάλεσε την αντίδραση του τηλεοπτικού κοινού.

GNTM ψηφοφορία 2019: Στον μεγάλο τελικό του GNTM 2 το κοινό έπαιζε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος. Ως πέμπτος κριτής θα ήταν αυτός που θα έβγαζε ουσιαστικά τη νικήτρια, καθώς οι κριτές του GNTM 2 είχαν δώσει την ίδια συνολικά βαθμολογία τόσο στην Κάτια όσο και στην Άννα Μαρία. Όταν, όμως, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας, οι τηλεθεατές δεν μπορούσαν να μπουν στην ιστοσελίδα για να δώσουν την ψήφο τους.

Μετά από διάλειμμα, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι το GNTM 2 δεν θα έχει μία αλλά δύο νικήτριες, καθώς έπεσε το site που γινόταν η ψηφοφορία. Τα λόγια της άφησαν άφωνο το κοινό, το οποίο αντέδρασε, ρίχνοντας «πυρά» μέσα από τα σχόλιά του στο Twitter. Πολλοί το χαρακτήρισαν το «μεγαλύτερο φιάσκο έβερ», ενώ άλλοι άρχισαν να τρολάρουν χωρίς σταματημό.
Με αρκετή δόση χιούμορ και διάθεση για τρολάρισμα δημιουργήθηκε εκδήλωση στο Facebook που καλεί σε πορεία για επανάληψη της ψηφοφορίας στο GNTM 2.

GNTM ψηφοφορία 2019: Η ανάρτηση

«Όλοι εμείς τα θύματα του Σταρ τσάνελ αντιδρούμε! Απαιτούμε επαναψηφοφορία για την ανάδειξη της πραγματικής νικήτριας! Διεκδικούμε το δικαίωμά μας ως νοήμον κοινό! Όλοι το Σάββατο στην πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα έως τα κεντρικά του Σταρ! Καμία ανοχή στην αυθαίρετη και στημένη τηλεόραση!!! Διαδώστε», γράφει η σχετική περιγραφή. Ήδη πάνω από 1,100 άτομα έχουν δηλώσει ότι θα πάνε και τουλάχιστον 3,100 δήλωσαν ενδιαφέρον…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις