Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χάαλαντ Μάντσεστερ: Η πιθανή μεταγραφή στην Αγγλία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάαλαντ Μάντσεστερ: Η πιθανή μεταγραφή στην Αγγλία

Χάαλαντ Μάντσεστερ: Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 19χρονου φορ έδειξε η Ντόρτμουντ, αλλά όπως φαίνεται, γερά στο κόλπο έχει μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χάαλαντ ΜάντσεστερΈνα από τα πιο hot ονόματα της φετινής χρονιάς στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα είναι αναμφίβολα αυτό του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός ήταν εκπληκτικός τόσο στο Champions League όσο και στο αυστριακό πρωτάθλημα, σημειώνοντας συνολικά 28(!) γκολ και μοιράζοντας επτά ασίστ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 19χρονου φορ έδειξε η Ντόρτμουντ, αλλά όπως φαίνεται, γερά στο κόλπο έχει μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Νορβηγίας, ο Χάαλαντ ταξίδεψε το πρωί της Παρασκευής (20/12), μαζί με τον πατέρα του, για το Μάντσεστερ, με τις φήμες να τον θέλουν κοντά στην αγγλική ομάδα. Άλλωστε, μόλις πρόσφατα, ο τεχνικός των “Κόκκινων Διαβόλων”, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, επιβεβαίωσε πως θα ήθελε να δει τον συμπατριώτη του με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

O Χάαλαντ έχει συμβόλαιο με τη Ζάλτσμπουργκ, η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2019 αντί 5.000.000 ευρώ από τη Μόλντε, μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά είναι βέβαιο πως σε περίπτωση που έρθει μία δελεαστική πρόταση δεν θα πει “όχι” στην παραχώρησή του. Θυμίζουμε πως την Πέμπτη (19/12) η Ζάλτσμπουργκ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Τακούμι Μιναμίνο στη Λίβερπουλ, η οποία κατέβαλε τη ρήτρα των 8.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Απολαύστε μερικά από τα κατορθώματα του 19χρονου wonderkid:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις