Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κάρα Ντελεβίν σχέση: Οι ευχές για τα γενέθλιά της στο Instagram και το φιλί στην μπανιέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάρα Ντελεβίν σχέση: Οι ευχές για τα γενέθλιά της στο Instagram και το φιλί στην μπανιέρα

Κάρα Ντελεβίν σχέση: Η σύντροφός της Ασλεϊ Μπένσον έχει σήμερα γενέθλια και το διάσημο μοντέλο θέλησε να της ευχηθεί χρόνια πολλά μέσω Instagram.

Κάρα Ντελεβίν σχέση: Η Κάρα Ντελεβίν είναι φουλ ερωτευμένη με τη σύντροφό της και δε διστάζει να εκφράσει την αγάπη της δημόσια. Η σύντροφός της Ασλεϊ Μπένσον έχει σήμερα γενέθλια και το διάσημο μοντέλο θέλησε να της ευχηθεί χρόνια πολλά μέσω Instagram, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες και ένα μήνυμα – ερωτική εξομολόγηση προς αυτήν. Μάλιστα, η μία φωτογραφία είναι άκρως ερωτική, καθώς δείχνει τις δύο γυναίκες να ποζάρουν γυμνές μέσα στη μπανιέρα και να δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

«Χρόνια Πολλά Ασλεϊ ! Υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσα να πω αλλά αυτό που αγαπώ και λατρεύω περισσότερο σε εμάς είναι πως… δεν χρειάζεται γιατί τα ξέρεις και μόνο αυτό έχει σημασία! Είμαστε εγώ και εσύ και αυτό είναι το αγαπημένο μου. Το ασφαλές μου μέρος. Με αφήνεις να είμαι αφελής, να είμαι άγρια, με αφήνεις ελεύθερη, ασφαλή και περίεργη. Νιώθω ότι σε ξέρω όλη μου τη ζωή και είμαι τόσο περήφανη που σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι η γυναίκα που πάντα ονειρευόσουν να είσαι. Σ’ αγαπάω περισσότερο απ’ όσο μπορώ να το πω με λέξεις…».

Κάρα Ντελεβίν σχέση: Η απάντηση της συντρόφου της

Αμέσως, η σύντροφος της Κάρα Ντελεβίν, απάντησε στην αγαπημένη της γράφοντας ένα εξίσου τρυφερό σχόλιο. «Σε ευχαριστώ γλυκούλα μου. Κολλητή μου. Βασίλισσα μου». Η Κάρα Ντελεβίν γνωρίστηκε με την Aσλεϊ Μπένσον στην ταινία «Her Smell», το 2018 και από τότε είναι αχώριστοι. Ένα χρόνο μετά παραδέχθηκαν δημόσια πως είναι μαζί. Το καλοκαίρι του 2019, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα παρεκκλήσι του Λας Βέγκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις