Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες»: Ο «Κυριάκος» παντρεύτηκε και ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες»: Ο «Κυριάκος» παντρεύτηκε και ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που υποδύεται τον «Κυριάκο» περιμένει το πρώτο του παιδί.

«Άγριες Μέλισσες»: Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε ο ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρής που υποδύεται τον Κυριάκο στις «Άγριες Μέλισσες». Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη του Έλενα με πολιτικό γάμο και η ίδια δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα από τον γάμο τους στο λογαριασμό της στο Facebook.

Το νεόνυμφο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει: «Περιμένω παιδάκι σε λίγο καιρό. Όπου να ναι παντρευόμαστε. Έχω τρομερό άγχος. Δεν ξέρω πως είναι να είσαι πατέρας».

«Άγριες Μέλισσες»: Πώς βρέθηκε στην σειρά του Αnt1

Ο ηθοποιός, είχε μιλήσει στη κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1 και είχε εξομολογηθεί το πώς βρέθηκε στη σειρά και ανέλαβε τον συγκεκριμένο ρόλο. «Από σπόντα ήρθαν στη ζωή μου οι Άγριες Μέλισσες. Ένας συνάδελφος και φίλος με τον οποίο παίζαμε σε μία παράσταση, μου λέει κάνουν κάστινγκ για μια σειρά κι έδωσα το όνομά σου. Στο πρώτο κάστινγκ εξεπλάγην με τον ομάδα. Με ρώτησαν “το φυσάς το κλαρίνο”; Δεν ξέρω ούτε να το πιάνω το κλαρίνο» ανέφερε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Δεν έχω κοινά με τον Κυριάκο, περισσότερο διαφορές έχω. Περιμένω παιδάκι σε λίγο καιρό και έχω τρομερό άγχος. Σίγουρα στον γάμο μας θα φέρουμε κλαρίνα και βιολιά από τον Τύρναβο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Έρχονται και μου βάζουν χέρι για την Ουρανία. Ο Κυριάκος και η Ουρανία παλεύουν για παιδάκι, για να δούμε. Εμένα το Διαφάνι μου βγάζει περισσότερο κηδεία και κακό. Αγαπημένο γλυκό στο Διαφάνι είναι τα κόλλυβα», συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ την συνέντευξή του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις