Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Κτηματολόγιο παράταση Δυτική Αττική: Νέα προθεσμία και στα νησιά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κτηματολόγιο παράταση Δυτική Αττική: Νέα προθεσμία και στα νησιά

Κτηματολόγιο παράταση Δυτική Αττική: Για την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, η παράταση στο Κτηματολόγιο αφορά τις περιοχές που ανήκουν στους καλλικρατικούς δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Κτηματολόγιο παράταση Δυτική Αττική: Παράταση έδωσε το Κτηματολόγιο, για την υποβολή δηλώσεων, σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Νήσων και Δυτικής Αττικής. Η παράταση είναι ως τις 31 Ιανουαρίου 2020, με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Δημήτρη Οικονόμου και αφορά την υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο τόσο για κατοίκους της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, η παράταση στο Κτηματολόγιο αφορά τις περιοχές που ανήκουν στους καλλικρατικούς δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: Βιλλίων, Ερυθρών). Συγκεκριμένα, παράταση δόθηκε για τις δηλώσεις στο κτηματολόγιο για τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής που ανήκουν στους καλλικρατικούς δήμους:

  • Κυθήρων (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: Αντικυθήρων, Αρωνιάδικων, Καραβά, Καρβουνάδων, Κοντολιάνικων, Κυθήρων, Λιβαδίου, Λογοθετιάνικων, Μητάτων, Μυλοποτάμου, Μυρτιδίων, Ποταμού, Φρατσίων, Φριγκιλιάνικων)
  • Μεθάνων (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: Κουνουπίτσης, Κυψέλης Μεθάνων, Λουτροπόλεως Μεθάνων, Μεγαλοχωρίου)Τροιζήνος (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: ‘Ανω Φαναρίου, Γαλατά, Δρυόπης,
  • Καρατζά, Τακτικουπόλεως, Τροιζήνος)
  • Πόρου
  • Σπετσών
  • Ύδρας
  • Αγκιστρίου

Κτηματολόγιο Νοεμβρίου 2019

Με επιτυχία είχε ολοκληρωθεί η συλλογή δηλώσεων ακίνητης ιδιοκτησίας και τον μήνα Νοέμβριο για το Ελληνικό Κτηματολόγιο. Πρόκειται για τον τρίτο συνεχόμενο μήνα όπου η συλλογή δηλώσεων (συμπεριλαμβανομένων των εμπρόθεσμων) ξεπερνά τον συμβατικό στόχο του 55%, αποτέλεσμα της υψηλής ανταπόκρισης των πολιτών στο κάλεσμα του Κτηματολογίου να δηλώσουν την ακίνητη ιδιοκτησία τους εντός των προθεσμιών. Συγκεκριμένα, τα δηλωθέντα δικαιώματα έφτασαν τις 855.000, ενώ ο μέσος όρος των δηλωθέντων δικαιωμάτων ξεπέρασε το 65% των κατ’ εκτίμηση δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις