Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπαντωνίου – Τούνη: Ο Νώντας για την Ασημίνα και την… Ιωάννα
LIFESTYLE

Παπαντωνίου – Τούνη: Ο Νώντας για την Ασημίνα και την… Ιωάννα

Παπαντωνίου - Τούνη: Ο 29χρονος μπασκετμπολίστας δεν θέλησε να σχολιάσει τον Χρήστο Τσεβρεντζή που τον διαδέχθηκε στην αγκαλιά της ξανθιάς καλλονής.

Παπαντωνίου – Τούνη: Ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά. «Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και στο παιδί, πέρασα ξυστά, από το πλάι. Νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας γιατί μπορώ να δώσω σιγουριά και ό,τι θα χρειάζεται ένα παιδί” σημείωσε ο ίδιος. «Για μένα ήταν σίγουρα πολύ μεγάλο το διάστημα που ήμασταν μαζί με την Ιωάννα. Και την πρώτη και την δεύτερη φορά, ήμασταν κοντά στα δύο χρόνια μαζί με το διάστημα που ήμασταν χωρισμένοι. Δεν θα μπορούσαμε πια να ξαναείμαστε μαζί. Ο καθένας μας έχει πάρει τον δρόμο του».

Σχετικά με τη νέα σχέση της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, που ήρθε πολύ γρήγορα μετά τον δικό τους χωρισμό, ο Νώντας Παπαντωνίου δήλωσε: «Δεν θεωρώ φυσιολογικά κάποια πράγματα. Συναισθήματα να αλλάζουν τόσο γρήγορα. Με αυτά δεν συμφωνώ. Δεν θέλω να αφήσω υπονοούμενο, ο καθένας όπως νιώθει. Αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να προχωρήσω τόσο εύκολα και δεν θα παρουσίαζα κάτι τόσο εύκολα. Ακόμα και εάν ήμασταν ζευγάρι με την Ασημίνα (σ.σ. Χαρίτου, πρώην παίκτρια του GNTM2), δεν θα μας βλέπατε ποτέ σε φωτογραφίες χεράκι – χεράκι».

Παπαντωνίου – Τούνη: Δείτε εδώ την συνέντευξή του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις