Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε σπίτι – Χαλάνδρι: Νεκρός άνδρας από φωτιά σε μονοκατοικία
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε σπίτι – Χαλάνδρι: Νεκρός άνδρας από φωτιά σε μονοκατοικία

Φωτιά σε σπίτι - Χαλάνδρι: Η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές. 

Φωτιά σε σπίτι – Χαλάνδρι: Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ σε μονοκατοικία  στο Χαλάνδρι. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 21:42 το βράδυ και στο σημείο έφτασαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Η φωτιά έκαιγε σε ισόγεια μονοκατοικία, επί της οδού Υπάτης.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε ο νεκρός άνδρας, ο οποίος ήταν περίπου 70 ετών. Η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές.

Φωτιά σε σπίτι και στο Ρέθυμνο – Στο νοσοκομείο ένας άντρας

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στις Αρχές εξαιτίας φωτιάς που εκδηλώθηκε σε σπίτι στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 6 περίπου το απόγευμα όταν μια μονοκατοικία από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τυλίχθηκε στις φλόγες.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αφού ειδοποίησε την Πυροσβεστική επιχείρησε να σβήσει μόνος του τη φωτιά με αποτέλεσμα να υποστεί ελαφρά εγκαύματα. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με τέσσερις πυροσβέστες που έβγαλαν με ασφάλεια τον άνδρα από το σπίτι και ύστερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα, οι πυροσβέστες μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά εμποδίζοντας την επέκτασή της. Οι φλόγες προκάλεσαν αρκετές υλικές ζημιές στην κουζίνα και στο σαλόνι του σπιτιού. Το Ανακριτικό Τμήμα της πυροσβεστικής διερευνά τα αίτια της φωτιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις