Σάββας Θεοδωρίδης δηλώσεις: Ο Βόλος και ο… Φωτιάς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάββας Θεοδωρίδης δηλώσεις: Ο Βόλος και ο… Φωτιάς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Σάββας Θεοδωρίδης δηλώσεις: Ιδιαίτερα καυστικός ήταν για ακόμα μία φορά στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Λάρισα ο Σάββας Θεοδωρίδης.

19.12.2019 | 13:23

Σάββας Θεοδωρίδης δηλώσειςΤον επερχόμενο αγώνα κόντρα στην ομάδα του Βόλου, σχολίασε ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, λίγο μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων απέναντι στη Λάρισα για τη 15η αγωνιστική της Super League 1. Αναλυτικά όσα δήλωσε για την αναμέτρηση της Κυριακής: «Εύχομαι οι διαιτητές να είναι καλοί, γιατί τα ονόματα που άκουσα μου σηκώθηκε η τρίχα και το λέω από τώρα. Και είναι κι ο Ευαγγέλου μου φαίνεται εκεί πέρα, ένας Φωτιάς κι ένας Φωτιάδης. Ο Θεός να βάλει το χέρι του με τον Φωτιά κι αυτά όλα. Ο Θεός. Δεν θα το αφήσουμε έτσι με τη διαιτησία. Γιατί θα μάθουν οι διαιτητές να διαιτητεύουν όπως ήταν σήμερα, που ήταν άψογος. 50-50 και να διαιτητεύουν μόνο για τον εαυτό τους. Αν δεν το κάνουν θα σβήσουν όλοι τους. Δηλαδή έχει γίνει αηδία αυτό το θέμα της διαιτησίας. Μόνο ο Ολυμπιακός αδικείται, όλοι οι άλλοι ευνοούνται. Καταλάβατε τί γίνεται; Και ίσως και η Λάρισα γιατί έχω ακούσει ότι έχει κάνει κι η Λάρισα πάρα πολλά σχόλια για τη διαιτησία.

Εμείς στον Ολυμπιακό θα είμαστε ενωμένοι, ο κύριος Μαρινάκης είναι περήφανος για την ομάδα που έχει φτιάξει και εμείς περήφανοι για τον κύριο Μαρινάκη. Η ομάδα θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και κοιτάμε μόνο μπροστά μας. Το επόμενο βήμα μας είναι ο Βόλος, εκεί θα πάει ο Ολυμπιακός να κάνει το χρέος του, εύχομαι να μας φερθούν καλά γιατί εμείς στον α’ γύρο όταν ήρθαν εδώ τους φερθήκαμε άψογα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η ομαδίτσα η τυχαία, τουλάχιστον με εμένα. Εγώ δεν παίζω».

Exit mobile version