Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μιναμίνο Λίβερπουλ: Μεταγραφή μέλλοντος από τη Σάλτσμπουργκ για τους «Reds»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιναμίνο Λίβερπουλ: Μεταγραφή μέλλοντος από τη Σάλτσμπουργκ για τους «Reds»

Μιναμίνο Λίβερπουλ: Ο 24χρονος επιθετικός θα προστεθεί στο σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ από πρώτη Γενάρη.

Μιναμίνο ΛίβερπουλΤη μεταγραφή του Τακούμι Μιναμίνο ολοκλήρωσε σήμερα η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» πλήρωσαν τη ρήτρα αποδέσμευσής του και απέκτησαν τον Ιάπωνα διεθνή από τη Σάλτσμπουργκ, με την οποία συμπλήρωσε 22 παιχνίδια με 9 τέρματα και 11 ασίστ. Ο 24χρονος επιθετικός θα προστεθεί στο σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ από πρώτη Γενάρη, ενώ σήμερα πέρασε τα ιατρικά τεστ και συμφώνησε στις τελικές λεπτομέρειες. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «Reds», χαρακτήρισε ως όνειρο ζωής την μετακίνησή του στην Αγγλία για την πιο ιστορική ομάδα του «Νησιού».

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του: “Η μεταγραφή μου στη Λίβερπουλ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Το να παίξω στην Premier League ήταν ένας από τους στόχους μου. Νομίζω πως είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ποτέ δεν περίμενα πως θα αγωνιστώ σε μία ομάδα σαν τη Λίβερπουλ και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος.

‘Εμαθα πολλά από τα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ και κατάλαβα σε πόσο υψηλό επίπεδο είναι σε θέματα τεχνικής και έντασης. Το ποδόσφαιρο που παίζουν είναι φανταστικό και ένιωθα πως ήταν πρωταθλητές Ευρώπης. Στόχος μου να γίνω μέλος της ομάδας και να καταφέρω να κατακτήσω το πρωτάθλημα αλλά και το Champions League με τη Λίβερπουλ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις