Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Έρωτας Μετά” 18/12: Tι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Έρωτας Μετά” 18/12: Tι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

''Έρωτας Μετά'' 18/12: Η Ηλέκτρα βρίσκει τον Σωκράτη σε ένα μπαρ μεθυσμένο, και προσπαθεί να τον συνεφέρει

”Έρωτας Μετά” 18/12: Η σειρά «Έρωτας Μετά» προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:50 και μπορείτε να δείτε μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει «Έρωτας μετά».

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, ο Παράσχος απειλεί τη Νόρα πως αν δεν εξαφανιστεί από τη ζωή του και της οικογένειάς του θα συμβούν πολύ χειρότερα. Ο Γιώργος, μετά από τις προτροπές του Φώτη, τσεκάρει τα στοιχεία κατά του Μυλωνά και παρατηρεί ότι κάτι δεν κολλάει. Η Ηλέκτρα βρίσκει τον Σωκράτη σε ένα μπαρ μεθυσμένο, και προσπαθεί να τον συνεφέρει ενώ το μικρόφωνο που φυτέψανε η Λίζα με τον Γεράσιμο στην εταιρεία, τους κάνει μάρτυρες μια μεγάλης ανακάλυψης. Πίσω στο παρελθόν, ο Κων/νος πηγαίνει στην Άννα, έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του.

”Έρωτας Μετά” 18/12: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Έρωτας Μετά 17/12

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς είδαμε ότι η Νόρα δεν μπορεί να ησυχάσει από τους εφιάλτες. Παντού την κυνηγάει ο Παράσχος. Η Ηλέκτρα γυρίζει σπίτι της μεθυσμένη και δέχεται άγρια επίθεση από την Άντι, για το χάλι της. Ο Γεράσιμος προσπαθεί να συγκεντρώσει όλους τους φίλους και γνωστούς να μιλήσουν στην Ηλέκτρα και να την βοηθήσουν να καταλάβει τι κάνει με τον Σωκράτη και με τη ζωή της.

Ο Κωνσταντίνος πιέζει την Άννα να φύγουν μαζί. Η Άννα του ζητάει να χωρίσουν. Ο Αποστόλης μιλάει στον Χρήστο για το παρελθόν της Άννας. Ο  Σωκράτης και ο Αφεντάκης έρχονται σε σοβαρή σύγκρουση.

Έρωτας Μετά 17/12: Δείτε το χθεσινό τρέιλερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις