Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 48: Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 18/12
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 48: Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 18/12

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 48: Ο Κυπραίος βάζει τη Μυρσίνη μεσάζοντα για τον εκβιασμό που θέλει να κάνει στον Δούκα µε σκοπό να του δώσει αυτά που θέλει

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 48: Τετάρτη σήμερα και η σειρά «Άγριες Μέλισσες» έρχεται με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Ο Παύλος προτείνει στη ∆ρόσω να αφήσει το χωριό και να πάει μαζί του στον θίασο, υποσχόμενος πως θα τη βοηθήσει να κάνει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι. Ο πόλεμος ανάμεσα στον ∆ούκα και την Ελένη δείχνει να τελειώνει µε… νικητή τον Δούκα. Η απαλλοτρίωση είναι προ των πυλών και η Ελένη θα αναγκαστεί να δώσει τα χωράφια της είτε στο κράτος είτε σε κάποιον αγοραστή. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος βάζει τη Μυρσίνη μεσάζοντα για τον εκβιασμό που θέλει να κάνει στον Δούκα µε σκοπό να του δώσει αυτά που θέλει, διαφορετικά θα τον καταδώσει για τον φόνο του Γιάννου.

Στο χθεσινό επεισόδιο της Τρίτης η Δρόσω ξεμυαλίζεται από τη ζωή των ηθοποιών και πιο πολύ από τον τραγουδιστή του θιάσου, τον Παύλο ο οποίος έχει βάλει σκοπό να την πείσει να τον ακολουθήσει. Η Ελένη δε μπορεί να καταλάβει την αλλαγή στη συμπεριφορά της Δρόσως καθώς και την ανάγκη της να φύγει από το χωριό. Ο Κλεομένης προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσει την περιουσία της Πηνελόπης, προσεγγίζει τον Κωνσταντή για να τον φέρει με το μέρος του. Η Ανέτ μαθαίνει με έκπληξη πως η Αγορίτσα έχει φυλάξει κρυφά από το Δούκα όλα τα χαρτιά του πατέρα τους.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 48: Δείτε εδώ το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 47

Πάνω στην έρευνα θα ανακαλύψει κάποια καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένειάς της. Ο Δούκας πιέζει την Ασημίνα να πείσει την Ελένη να πουλήσει τα χωράφια της και την φέρνει αντιμέτωπη με αυτά που τις περιμένουν αν δε το κάνει. Η Ασημίνα πιέζεται από παντού και ο Νικηφόρος, ψυχραμένος μαζί της ακόμα λόγω του βιβλίου, δεν βρίσκεται δίπλα της για να τη βοηθήσει.Θα αντέξει η Ασημίνα ή θα ξεσπάσει; Ο Λάμπρος ζηλεύει τον Κυπραίο, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει έδαφος στη μάχη για την καρδιά της Ελένης. Ο Κυπραίος ανακαλύπτει ένα πιθανό μάρτυρα στο φόνο του Γιάννου.

Δείτε το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου 17/12

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις