Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Λαγκάρντ: Μια συνάντηση σε ιδιαίτερο θερμό κλίμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Λαγκάρντ: Μια συνάντηση σε ιδιαίτερο θερμό κλίμα

Μητσοτάκης - Λαγκάρντ: Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, διεξήχθη την Τρίτη η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ.

Μητσοτάκης – Λαγκάρντ: Με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Φρανκφούρτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά την κατ΄ιδίαν συνάντηση, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνάντηση, όπου έγινε μια ιδιαίτερα ζεστή συζήτηση γύρω από την τρέχουσα κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Στη συνάντηση εκφράστηκε η ικανοποίηση για τον ισχυρό βαθμό υλοποίησης του μεταρρυθμιστικού προγράμματος της ελληνικής κυβέρνησης, όπως αυτό αποτυπώνεται στο πλήθος των νομοσχεδίων που έχουν μέχρι σήμερα ψηφιστεί και στη θετική έκθεση αξιολόγησης των θεσμών.

Συζητήθηκαν, το ζήτημα της επιτυχούς υλοποίησης του Σχεδίου «Ηρακλής» για τη μείωση των κόκκινων δανείων, το ζήτημα των δημοσιονομικών στόχων, το θέμα της Πράσινης Ανάπτυξης, καθώς και το ζήτημα της άρσης των περιορισμών που έχουν οι ελληνικές τράπεζες στην έκθεσή τους, σε ελληνικά ομόλογα, όπου υπήρξε θετική ανταπόκριση.

Μητσοτάκης – Λαγκάρντ: Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις