Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τελικός GNTM 2019: Τα πρώτα πλάνα από τις δοκιμασίες και το ”ταρακούνημα” της Καγιά
LIFESTYLE

Τελικός GNTM 2019: Τα πρώτα πλάνα από τις δοκιμασίες και το ”ταρακούνημα” της Καγιά

Τελικός GNTM 2019: Οι τρεις φιναλίστ του GNTM θα περάσουν από τρία διαφορετικά σετ φωτογράφισης.

Τελικός GNTM 2019: Ο μεγάλος τελικός του GNTM είναι λίγες ώρες μακριά και η παραγωγή του ριάλιτι μόδας έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα από τις τελικές δοκιμασίες που θα κρίνουν ποια από Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης από το GNTM της Μαρίας Μιχαλοπούλου,  οι τρεις φιναλίστ θα διαγωνιστούν σε τρεις τελικές φωτογραφίσεις: Η πρώτη τις θέλει να φορούν… μπουρνούζι και ακριβά κοσμήματα και να έχουν ύφος πλουσίας. Η δεύτερη έχει αέρα 50’s και λαμβάνει χώρα σε ένα πάρτι με άρωμα Κούβας, ενώ στην τρίτη και πιο… ανατρεπτική, στο σετ της φωτογράφισης εισβάλλουν οι σύντροφοι των τριών κοριτσιών.

Η τελική δοκιμασία δηλαδή στοχεύει στο να αποτυπώσει το πόσο ερωτευμένες είναι. Σε κάποια πλάνα του τρέιλερ ωστόσο, η Άννα Μαρία εμφανίζει να ξεσπά σε δάκρυα, και να είναι σε κατάσταση απελπισίας με κάτι που έχει συμβεί… «Δεν ήξερα τι να του πω. Τίποτα» λέει η κοπέλα αναφερόμενη πιθανώς στον σύντροφό της. Η κριτική επιτροπή μαζεύεται γύρω της για να την ηρεμήσει, ενώ κάποια στιγμή, η Βίκυ Καγιά εμφανίζεται να της λέει « Δεν θα πετάξεις τη ζωή σου στον δρόμο!». Πληροφορίες που δεν έχουν επαληθευτεί επίσημα αναφέρουν ότι ο λόγος που η Άννα Μαρία “λύγισε” ήταν ο σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να της ζήτησε να φύγει από το παιχνίδι

Τελικός GNTM 2019: Δείτε εδώ το τρέιλερ

Τελικός GNTM 2019: Η πρόταση γάμου στην Κάτια

Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η εκπομπή “Ευτυχείτε!”, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του τελικού ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που είδε την αγαπημένη του μετά από τόσο καιρό, που της ετοίμασε μία μεγάλη έκπληξη: Μετά το τέλος της φωτογράφησης έπεσε στα πόδια του μοντέλου και έβγαλε ένα μονόπετρο κάνοντάς της πρόταση γάμου, ενώ η Κάτια ξαφνιάστηκε τόσο πολύ που πήρε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και το έβαλε ξανά στην τσέπη του αγαπημένου της.

Λίγο αργότερα. ο ίδιος διέψευσε σε δηλώσεις του ότι έκανε πρόταση γάμου, και ότι το δαχτυλίδι ήταν μονόπετρο: «Να σου πω την αλήθεια δεν ήταν μονόπετρο αρχικά. Και δεν το πήρε γιατί δεν της το έδωσα – Της το έδειξα. Μόλις έφυγαν οι κάμερες της το έδωσα και το φοράει ήδη. Ένα apriati δαχτυλίδι με τρεις κορυφές» είπε.

Η χθεσινή αποχώρηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις