Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σνικ – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι φωτό που εξόργισαν τον trapper
LIFESTYLE

Σνικ – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι φωτό που εξόργισαν τον trapper

Σνικ - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκε φωτογραφικό υλικό από την έξοδο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik.

Σνικ – Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουΣτον Νίκο Οικονομόπουλο διασκέδαζε το περασμένο Σάββατο στο πλάι της αγαπημένης του, Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ο δημοφιλής trapper, Snik. Εκεί βρίσκονταν και φωτογράφοι, οι οποίοι απαθανάτισαν τα τρυφερά στιγμιότυπα του ερωτευμένου ζευγαριού, που ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό. Kατά την αναχώρηση του ζευγαριού από το μαγαζί, οι φωτογράφοι τους περίμεναν απ’ έξω προκειμένου να τους τραβήξουν κι άλλες φωτογραφίες.

Αυτό όμως εξόργισε τον Snik, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, πλησίασε τους φωτογράφους ζητώντας τους να σβήσουν τα καρέ που τράβηξαν. Μάλιστα, ο τράπερ είχε έναν έντονο καβγά με έναν από αυτούς και λίγο έλειπε να πιαστούν στα χέρια. Στη συνέχεια όμως τα βρήκαν και όλα κύλησαν ομαλά. Οι φωτογραφίες τελικά δεν διαγράφηκαν και κυκλοφόρησαν στο περιοδικό ΟΚ! αυτής της εβδομάδας. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκε φωτογραφικό υλικό από την έξοδο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις