Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βρέθηκε μωρό – Καλαμάτα: Βρέφος εντοπίστηκε στα σκουπίδια
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε μωρό – Καλαμάτα: Βρέφος εντοπίστηκε στα σκουπίδια

Βρέθηκε μωρό - Καλαμάτα: Οι υπάλληλοι του δήμου Καλαμάτας ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και το μωρό μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Βρέθηκε μωρό – Καλαμάτα: Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα με εγκατάλειψη βρέφους μέσα σε κάδο σκουπιδιών. Το βρέφος ευτυχώς έγινε αντιληπτό από υπάλληλο της καθαριότητας Καλαμάτας όταν πήγε σήμερα το πρωί στο σημείο για να κάνει αποκομιδή των απορριμμάτων. Το μωρό, όπως αναφέρει το tharrosnews.gr είχε γεννηθεί πριν μερικές ώρες και είναι καλά στην υγεία του. Οι υπάλληλοι του δήμου Καλαμάτας ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και το μωρό μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Η Αστυνομία έχει αναλάβει να εντοπίσει τους γονείς που εγκατέλειψαν το βρέφος στον κάδο σκουπιδιών. Δυστυχώς είναι συχνά τα φαινόμενα εγκατάλειψης μωρών, πριν μερικές εβδομάδες μητέρα εγκατέλειψε το βρέφος της σε είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Eπιπλέον, δύο μήνες πριν βρέθηκε μωρό μπροστά από πολυκατοικία στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ένοικος της πολυκατοικίας εντόπισε το βρέφος γύρω στη 1 το μεσημέρι, στην είσοδο της πολυκατοικίας η οποία βρίσκεται στην οδό Ιακώβου Πολυλά, στη Χαριλάου. Λίγο αργότερα, η μητέρα του κοριτσιού, εντοπίστηκε σε διαμέρισμα κοντά στην πολυκατοικία. Σύμφωνα με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν γιατί το έκανε εκείνη απάντησε πως δε γνώριζε πως ήταν έγκυος και στον πανικό της προχώρησε σε αυτή την πράξη. Η 24χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και αυτή την ώρα βρίσκεται στην αίθουσα τοκετών του νοσοκομείου, προκειμένου να αφαιρεθεί ο πλακούντας και να ολοκληρωθεί η διαδικασία του τοκετού.

Βρέθηκε μωρό – Θεσσαλονίκη: Το βρέφος που εντοπίστηκε στην είσοδο πολυκατοικίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις