Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκος Δράκος εξαφάνιση: Βρέθηκε ο 26χρονος που είχε εξαφανιστεί στα Χανιά
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Δράκος εξαφάνιση: Βρέθηκε ο 26χρονος που είχε εξαφανιστεί στα Χανιά

Νίκος Δράκος εξαφάνιση: Σώος και αβλαβής βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο 26χρονος Νίκος Δράκος, ο οποίος αγνοούνταν από τις 13 Δεκεμβρίου.

Νίκος Δράκος εξαφάνιση: Ευχάριστο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 26χρονου Νίκου Δράκου από τα Χανιά. Τα ίχνη του νεαρού άνδρα είχαν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα από την περιοχή του Κουμπέ, με την μητέρα του να δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνισή του. Μετά από μερικές ημέρες ερευνών, ο 26χρονος εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης και σύμφωνα με το ekriti.gr, είναι καλά στην υγεία του. Προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που έφυγε από το σπίτι του ο 26χρονος άνδρας, με την μητέρα του να δηλώνει την εξαφάνισή του στην αστυνομία τέσσερις ημέρες μετά την τελευταία ημέρα που τον είδε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr o 26χρονος εθεάθη νωρίτερα την Τρίτη να κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του και σε άλλες περιοχές των Χανίων, αφού δεν γνώριζε ότι η οικογένειά και οι φίλοι του, είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του στις Αρχές.

Δείτε ακόμη

Στο Metropolitan νοσηλεύεται ο Θάνος Μικρούτσικος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις