Κουκάκι τώρα: Μεγάλη επιχείριση της ΕΛ.ΑΣ. σε καταλήψεις – Ένταση και χημικά

ΕΛΛΑΔΑ

Κουκάκι τώρα: Μεγάλη επιχείριση της ΕΛ.ΑΣ. σε καταλήψεις – Ένταση και χημικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κουκάκι τώρα: Οι καταλήψιες χρησιμοποιούν πυροσβεστήρες για να απωθήσουν τους αστυνομικούς που κάνουν χρήση κροτίδων κρότου λάμψης.

18.12.2019 | 07:03

Κουκάκι τώραΈνταση, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, πετροπόλεμος. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (18.12.2019) στο Κουκάκι – Σε εξέλιξη τριπλή επιχείρηση της αστυνομίας για εκκένωση κτηρίων υπό κατάληψη. Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο.

Τριπλή επιχείρηση για εκκένωση καταλήψεων στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί η ΕΛΑΣ, με το σκηνικό να θυμίζει… Εξάρχεια. Σε μια τουλάχιστον από τις επιχειρήσεις στην κατάληψη της οδού Ματρόζου 45 στο Κουκάκι υπάρχει και ένταση. Μέσα στο κτήριο βρίσκονται αντιεξουσιαστές. Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας με άνδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ με τους αντιεξουσιαστές να χρησιμοποιούν πυροσβεστήρες για να απωθήσουν τους αστυνομικούς.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί έκαναν χρήση κροτίδων κρότου λάμψης καθώς προσπαθούν να μπουν στο κτήριο κόβοντας τα λουκέτα με τροχό. Σύμφωνα με πληροφορίες τα άλλα δύο κτήρια που εκκενώνονται βρίσκονται στις οδούς Αρβάλης 3 και Παναιτωλίου.

Βίντεο του ΣΚΑΙ

Δείτε ακόμη

Κοντάρια, κράνη και πυροσβεστήρες βρήκε η ΕΛΑΣ στην κατάληψη στο Μαρούσι

Exit mobile version