Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ «επιστροφή»: Το σενάριο για το comeback στην Τούμπα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ «επιστροφή»: Το σενάριο για το comeback στην Τούμπα

Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ «επιστροφή»: O Πρίγιοβιτς διατηρεί ακόμα και σήμερα καλές σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη και δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα για την επιστροφή του στην Τούμπα.

Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ «επιστροφή»Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει στο πρόσφατο παρελθόν τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Η αποχώρησή του στεναχώρησε τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά κανείς δεν του κράτησε κακία, καθώς έφερε στα ταμεία του συλλόγου 10 εκατ. ευρώ, ενώ στον ίδιο ένα «χρυσό» συμβόλαιο. Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ και μπαίνει στο μεταγραφικό «κάδρο» των νταμπλούχων Ελλάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία, ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται να τερματίσει εντός των προσεχών ημερών το συμβόλαιο με την ομάδα του και παράλληλα να… χαιρετίσει τα 6 εκατ. ευρώ που αμείβεται ετησίως. Ο 29χρονος επιθετικός φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις στους μισθούς, παρά τις διαβεβαιώσεις που υπάρχουν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ «επιστροφή»: Το σενάριο

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Πρίγιοβιτς διατηρεί ακόμα και σήμερα καλές σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη και δεν αποκλείεται από τη στιγμή που θα μείνει ελεύθερος να γίνει κουβέντα για την επιστροφή του στην Τούμπα. Πάντως, από τη Θεσσαλονίκη προκύπτει ότι η περίπτωση του Σέρβου είναι δύσκολη, καθώς μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έχει θέμα να προσφέρει υψηλά συμβόλαια, αλλά δύσκολα θα φτάσει σε αυτά τα επίπεδα. Από την άλλη, πιο προσιτή δείχνει -και είναι- η περίπτωση του Κώστα Σταφυλίδη, καθώς δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να φτάσει στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Εάν αυτή ικανοποιήσει τον σύλλογο, τότε δεν αποκλείεται να πωληθεί, με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας να φαντάζει το πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Όπως γράφει η SportDay, ο διεθνής μπακ-χαφ δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη Χόνφενχαϊμ, στην οποία μετρά μόλις 6 συμμετοχές, ωστόσο στη Θεσσαλονίκη εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Το δημοσίευμα, μάλιστα, προσθέτει πως εάν ο 26χρονος αμυντικός δεν συνεργαζόταν με τον ατζέντη Πολ Κουτσιολιάκο, τότε τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα για την επιστροφή του στην Τούμπα. Από την πλευρά του, ο Σταφυλίδης παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί ξανά στα ασπρόμαυρα, με τον ίδιο να μην έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματά του για την ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις