Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαντόνα αγόρι: Η κόρη της και το τετ – α – τετ με τον χορευτή της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα αγόρι: Η κόρη της και το τετ – α – τετ με τον χορευτή της

Μαντόνα αγόρι: Ως γνωστόν, η διάσημη τραγουδίστρια έχει αδυναμία στους «μικρούς».

Μαντόνα αγόρι: Δεν είναι μόνο ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ που ερωτοτροπεί στα μπαλκόνια. Η 61χρονη Μαντόνα εθεάθη σε μπαλκόνι στο Μαϊάμι με τον 25χρονο χορευτή της Ahlamalik Williams. Οι δυο τους, αν κρίνουμε από τη γλώσσα του σώματος, φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Πιο συγκεκριμένα στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου τους ο Williams αγκαλιάζει τρυφερά την τραγουδίστρια με τα χέρια του περασμένα στη μέση της και το στομάχι της.  Και η 23χρονη Λούρδη -λίγο μετά την προκλητική φωτογράφιση για γνωστή εταιρεία ρούχων- φαίνεται να περνάει καλά καθώς εθεάθη στο ίδιο ξενοδοχείο με τη διάσημη μητέρα της με άγνωστο συνοδό.

Πάντως για τη Μαντόνα δεν είναι η πρώτη φορά που φλερτάρει ανοιχτά τον 25χρονο, καθώς και η ίδια έχει ανεβάσει στο Instagram της στιγμιότυπα μαζί του.  Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια βγαίνει με μικρότερους άνδρες. Μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και θα θυμηθούμε τους χορευτές Brahim Zaibat, Jesus Luz, Timor Steffens αλλά και το μοντέλο Kevin Sampaio. Επιπλέον, την κόρη της Λούρδη, επέλεξαν για πρωταγωνίστρια οι διοργανωτές του «οργίου» σε έκθεση τέχνης στο Μαϊάμι.

https://www.instagram.com/p/B6KMrVOJStd/?utm_source=ig_embed

Μαντόνα – κόρη: Συμμετοχή σε όργιο επί σκηνής

Η 23χρονη συμμετείχε μαζί με άλλα περίπου 30 άτομα στην παράσταση με τίτλο Love Different 2020 που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Art Basel το οποίο διεξάγεται σε Μαϊάμι, Χονγκ Κονγκ και Βασιλεία. Και αυτό γιατί η Λούρδη Λεόν συμμετείχε σε μια αισθησιακή χορευτική performance μαζί με αρκετά μοντέλα. Το τολμηρό σόου ξεκινά με χορό και στη συνέχεια τα μοντέλα γδύνονται και αρχίζουν να ερωτοτροπούν δημιουργώντας ένα μεγάλο όργιο επί σκηνής.

Συγκεκριμένα, το σόου ήταν που ήταν χωρισμένο σε τρία μέρη, άνοιξε η Λούρδη με μια σόλο performance. Στη συνέχεια τα μοντέλα σχημάτισαν ζευγάρια και αφού φιλήθηκαν, γδύθηκαν και ξεκίνησαν να ερωτοτροπούν μεταξύ τους αλλάζοντας συνεχώς παρτενέρ. Η Ισπανίδα Καρλότα Γκερέρο η οποία είχε την ιδέα της παράστασης τοποθέτησε τη Λούρντες στο κέντρο της αναδεικνύοντάς την ως πρωταγωνίστρια. Η παράσταση σύμφωνα με την Ισπανίδα καλλιτέχνη ήταν «ένα μήνυμα έρωτα, πολυπολιτισμού και διαφορετικότητας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις