Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Επίδομα θέρμανσης 2019 – Β’ φάση: Το ποσό από την επιχορήγηση εφημερίδων θα πάει εκεί
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίδομα θέρμανσης 2019 – Β’ φάση: Το ποσό από την επιχορήγηση εφημερίδων θα πάει εκεί

Επίδομα θέρμανσης 2019 - Β' φάση: Στην ανακοίνωση ότι τα χρήματα που θα δίνονταν για την επιχορήγηση εφημερίδων θα διατεθούν για το επίδομα θέρμανσης προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Επίδομα θέρμανσης 2019 – Β’ φάσηΟ κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τόνισε πως το αδιάθετο ποσό για την ενίσχυση του τύπου θα προστεθεί στο κονδύλι των 68 εκ. ευρώ για το επίδομα θέρμανσης προκειμένου να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα. «Σε συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών το αδιάθετου ποσό για την ενίσχυση του τύπου θα δοθεί στο επίδομα θέρμανσης προκειμένου να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις που φέτος αναμένεται να φτάσουν τις 600 χιλιάδες» δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Παράλληλα, νoμοθετική ρύθμιση που θα διασφαλίζει την εύρυθμη μετακίνηση των πολιτών ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στο γεγονός της σημερινής στάσης εργασίας στο Μετρό. Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Στέλιος Πέτσας έκανε λόγο για εκατομμύρια συμπολίτες στην πρωτεύουσα που ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας μιας στάσης εργασίας στο Μετρό τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία των Αθηναίων. Μεταξύ άλλων ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος τόνισε πως «η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται επειδή απλώς ζητήθηκε σε 21 άτομα να κάνουν τη δουλειά τους. Άμεσα θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για προσωπικό ασφαλείας». Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε όλη την Ευρώπη, όπως και στον ΟΣΕ και σε άλλα μέσα σταθερής τροχιάς, υφίσταται ήδη πρόβλεψη για προσωπικό ασφαλείας στις περιπτώσεις απεργιών ή στάσεων εργασίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις