Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 αποχώρηση 16/12: Βασίλισσα στο Μιλάνο η Άννα Μαρία, ποιο κορίτσι έφυγε με κλάματα
LIFESTYLE

GNTM 2 αποχώρηση 16/12: Βασίλισσα στο Μιλάνο η Άννα Μαρία, ποιο κορίτσι έφυγε με κλάματα

GNTM 2 αποχώρηση 16/12: Έμειναν οι Κάτια, Κέισι, Μαρία και Άννα Μαρία, οι οποίες ετοιμάζονται για την επόμενη δοκιμασία.

GNTM 2 αποχώρηση 16/12: Τα ωραία τώρα ξεκινούν για τα κορίτσια του GNTM 2, τα οποία ήταν πέντε και τη Δευτέρα έγιναν τέσσερα, παίρνοντας μία γεύση από την πρωτεύουσα της μόδας, το Μιλάνο. Οι κοπέλες του φετινού διαγωνισμού ταξίδεψαν στο Μιλάνο και ήρθαν σε επαφή με σημαντικούς σχεδιαστές μόδας και οίκους διάσημους σε όλον τον πλανήτη. Φόρεσαν τα ρούχα τους, φωτογραφήθηκαν και… διαγωνίστηκαν σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. «Βασίλισσα της μόδας» στο Μιλάνο αναδείχθηκε η Άννα Μαρία, η οποία κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την καλύτερη φωτογραφία.

Στον αντίποδα, η Χαρά ήταν εκείνη που… έμεινε πιο πίσω από τις υπόλοιπες κοπέλες και πήρε το «εισιτήριο της επιστροφής» για την Ελλάδα, χάνοντας τα ταξίδια που θα ακολουθήσουν σε Παρίσι, Νέα Υόρκη και Λονδίνο. Το GNTM 2 συνεχίζει με τις Κάτια, Κέισι, Μαρία και Άννα Μαρία, με το ενδιαφέρον να φτάνει στην κορύφωσή του λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

GNTM 2 αποχώρηση 16/12: Το βίντεο
GNTM 2 αποχώρηση 16/12: Όσα είπε η παίκτρια στο τέλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις