Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έκρηξη σε αυτοκίνητο: Ψέκασε αποσμητικό και άναψε τσιγάρο στην Αγγλία
ΚΟΣΜΟΣ

Έκρηξη σε αυτοκίνητο: Ψέκασε αποσμητικό και άναψε τσιγάρο στην Αγγλία

Έκρηξη σε αυτοκίνητο: Ο εν λόγω οδηγός έριξε αποσμητικό μέσα στο αυτοκίνητο και ύστερα άναψε τσιγάρο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έκρηξη.

Έκρηξη σε αυτοκίνητοΑπό θαύμα σώθηκε ένας οδηγός στο Χάλιφαξ. Ο εν λόγω οδηγός έριξε αποσμητικό μέσα στο αυτοκίνητο και ύστερα άναψε τσιγάρο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έκρηξη. Οι πυροσβέστες, που έσπευσαν επί τόπου, είπαν ότι ο οδηγός χρησιμοποίησε «υπερβολική» ποσότητα αποσμητικού σπρέι αεροζόλ προτού προκληθεί σπινθήρας. Το αέριο από το σπρέι ανεφλέγη με αποτέλεσμα να ανατιναχθεί το παρμπρίζ και τα παράθυρα του αυτοκινήτου και να υποχωρήσουν οι πόρτες του, αλλά ο οδηγός γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό που σημειώθηκε το Σάββατο στο Χάλιφαξ «θα μπορούσε να είναι χειρότερο» και προειδοποίησε τους καταναλωτές να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή ώστε έσπασαν τα τζάμια σε γειτονικές επιχειρήσεις. Ο δρόμος όπου σημειώθηκε η έκρηξη αποκλείστηκε ενώ διενεργείται έρευνα από την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις