Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πυροβολισμοί Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή στο κέντρο της πόλης
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή στο κέντρο της πόλης

Πυροβολισμοί Θεσσαλονίκη: Ένας Γεωργιανός, άρχισε να κυνηγάει τρία άτομα στην περιοχή της Χαλκέων και στη διάρκεια του επεισοδίου, πυροβόλησε με πιστόλι δύο φορές.

Πυροβολισμοί Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά μάλιστα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στήσει ο δήμος στην πλατεία Δικαστηρίων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, ένας αλλοδαπός, άρχισε να κυνηγάει άλλα τρία άτομα στην περιοχή της Χαλκέων. Στη διάρκεια του επεισοδίου, πυροβόλησε με πιστόλι δύο φορές, προκαλώντας πανικό στον κόσμο που ήταν κοντά. Όπως έγινε γνωστό, οι αλλοδαποί που διαπληκτίστηκαν ήταν από τη Γεωργία.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμό και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ισχυρές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή και σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου εκτός από πιστόλι βρέθηκε και ένα μαχαίρι.Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν υπήρξε τραυματισμός, ενώ για το συμβάν, το πρώτο τηλεφώνημα στην άμεσο δράση, έγινε από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Η αστυνομία αναζητά ακόμη δύο άτομα, ενώ λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της συμπλοκής εντοπίστηκε το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε.

Δείτε ακόμη

Πανικός στα Λάδάδικα: Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ, θαμώνες έτρεχαν να σωθούν

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Αυτοκίνητο μπούκαρε σε μπουγατσάδικο (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις