Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατέρας χτύπησε δασκάλα: Η καταγγελία της εκπαιδευτικού
ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας χτύπησε δασκάλα: Η καταγγελία της εκπαιδευτικού

Πατέρας χτύπησε δασκάλα: Η δασκάλα επιχείρησε να ηρεμήσει τον έξαλλο άνδρα, ωστόσο εκείνος, αφού δεν πείστηκε από όσα του είπαν την χτύπησε στο πρόσωπο

Πατέρας χτύπησε δασκάλα: Συνελήφθη πατέρας ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε δασκάλα σε δημοτικό της Κάτω Αχαΐας, μετά από μήνυση που υπέβαλε στις αστυνομικές αρχές η ίδια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η δασκάλα ο πατέρας πήγε στο σχολείο προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για κάποια σημάδια που είχε πάνω στο σώμα του το ανήλικο παιδί του. Όπως φέρεται να υποστήριξε, το παιδί δέχθηκε επίθεση από άλλο παιδί εντός του σχολικού χώρου.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα achaianews.gr η δασκάλα επιχείρησε να ηρεμήσει τον έξαλλο άνδρα, ωστόσο εκείνος, αφού δεν πείστηκε από όσα του είπαν την χτύπησε στο πρόσωπο. Αμέσως μετά το περιστατικό η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στις Αρχές και ο οξύθυμος πατέρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Πατέρας χτύπησε δασκάλα: Το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό της δασκάλας από πατέρα στα Χανιά

Ακόμα μία επίθεση δέχτηκε δύο μήνες πριν μία εκπαιδευτικός σε δημοτικό σχολείο των Χανίων, από πατέρα μαθητή της. Συγκεκριμένα, μόλις είχε τελειώσει το ωράριο του ολοήμερου τμήματος, εμφανίστηκε ο 38χρονος πατέρας ενός μαθητή για να τον πάρει. Ωστόσο, η 54χρονη δασκάλα γνώριζε πως οι γονείς του παιδιού βρίσκονται σε διάσταση και σύμφωνα με δικαστική απόφαση, του έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα. Έτσι, η γυναίκα αρνήθηκε να του δώσει τον μαθητή. Εκείνος σε έξαλλη κατάσταση, βιαιοπράγησε εναντίον της. Στο σημείο έφτασαν άμεσα οι Αρχές και -σύμφωνα με το flashnews.gr- συνέλαβε τον γονέα.

Η δασκάλα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στην περιοχή της κεφαλής, όπου και είχε δεχτεί τα χτυπήματα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Προιστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μανώλης Μηλιαράκης, ο οποίος δήλωσε στο ίδιο μέσο ότι πρόκειται για ένα απαράδεκτο περιστατικό. Τόνισε δε, ότι το σχολείο ήταν ενημερωμένο για τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί με δικαστική απόφαση στον εν λόγω γονέα. Η δασκάλα στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πατέρα. Ο “νταής” πατέρας κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Τι είχε δηλώσει η εν διαστάσει σύζυγός του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις