Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες»: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Μαρίας Κίτσου στην Γιούλα Ζωιοπούλου
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Μέλισσες»: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Μαρίας Κίτσου στην Γιούλα Ζωιοπούλου

«Άγριες Μέλισσες»: Το Σάββατο έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της σκηνογράφου και ενδυματολόγου της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που σαρώνει στους δείκτες τηλεθέασης, Γιούλα Ζωιοπούλου.

«Άγριες Μέλισσες»: Την σκηνογράφο και ενδυματολόγο της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» θέλησε να αποχαιρετήσει μέσω Instagram η Μαρία Κίτσου. Το Σάββατο έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της σκηνογράφου και ενδυματολόγου της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που σαρώνει στους δείκτες τηλεθέασης, Γιούλα Ζωιοπούλου, σε ηλικία μόλις 61 ετών. Η γνωστή σκηνογράφος είχε κερδίσει πολλά βραβεία για ταινίες στις οποίες είχε συμμετάσχει, όπως η «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη αλλά και για τηλεοπτικές παραγωγές, όπως στον «Καρυωτάκη» του Τάσου Ψαρρά.

Η είδηση του θανάτου της συγκλόνισε τον κόσμο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου και χθες, η Μαρία Κίτσου, η τηλεοπτική Λενιώ από τις «Άγριες Μέλισσες» θέλησε να την αποχαιρετήσει με μία συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου, που είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με την Γιούλα Ζωιοπούλου, έγραψε: «Σκοτεινή μέρα η σημερινή αλλά και παγκόσμια ημέρα αγάπης συνάμα… Τώρα ξαστέρωσε κ χτυπούν οι καμπάνες… παραμονή του Αγ. Ελευθερίου… Ελευθερώνονται και αναπαύονται οι ψυχές… Ας αναπαυτεί η ψυχούλα σου, Γιούλα…».

Δείτε το βίντεο

Δείτε ακόμη

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη αποκάλυψη του Στάνκογλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις