Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μις Κόσμος 2019: Τζαμαϊκανή η ομορφότερη γυναίκα της Γης – Την χειροκρότησαν όρθιοι
LIFESTYLE

Μις Κόσμος 2019: Τζαμαϊκανή η ομορφότερη γυναίκα της Γης – Την χειροκρότησαν όρθιοι

Μις Κόσμος 2019: Η 23χρονη, που σπουδάζει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά την διάρκεια της στέψης.

Μις Κόσμος 2019: Η Τόνι Αν Σινγκ είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, κερδίζοντας τον τίτλο της Μις Κόσμος 2019. Η Τζαμαϊκανή κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ άλλων 111 διαγωνιζομένων, ανάμεσα στις οποίες υπήρχε και η Ελληνίδα Ραφαέλα Πλαστήρα, με την ομορφιά, τη μόρφωση αλλά και την τόλμη της να τραγουδήσει το «I have nothing» της Γουίτνι Χιούστον. Η Τόνι ανέβηκε στη σκηνή και ενθουσίασε το κοινό, το οποίο σηκώθηκε όρθιο να τη χειροκροτήσει.

Ερωτηθείσα για το κατά πόσον συμβαδίζει η αξία της ομορφιάς με τη σημερινή εποχή του φεμινιστικού κινήματος MeToo# και τον αγώνα γυναικών για ισότητα και σεβασμό σε όλον τον κόσμο, η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου σύμφωνα με τους κριτές απάντησε: «Οι γυναίκες πρέπει να είναι όποιο είδος γυναικών επιθυμούν οι ίδιες να είναι. Προσωπικά πιστεύω ότι αν είσαι ο τύπος που του αρέσει να μπαίνει μέσα σε υπέροχα φορέματα και να βγαίνει μπροστά για να υπερασπιστεί κάτι στην χώρα του, τότε πρέπει να το κάνεις. Αλλά και αν δεν είσαι αυτός ο τύπος, τότε και πάλι δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα, όλα είναι εντάξει».

Η 23χρονη, που σπουδάζει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά την διάρκεια της στέψης. «Νιώθω τιμή και ευγνωμοσύνη για αυτή την ευκαιρία, αλλά κυρίως σκέφτομαι το έργο που πρέπει να γίνει και ότι έχω το βήμα και τα μέσα για να το κάνω. Είμαι έτοιμη να βγω έξω και να δουλέψω. Είμαι ενθουσιασμένη!», είπε η Μις Κόσμος 2019. Για την ιστορία, πρώτη αναπληρωματική αναδείχθηκε η Μις Γάλλια, Ophély Mézino και β’ αναπληρωματική η Μις Ινδία, Suman Rao.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις